Clover Bootloder sorunu

Hocam bootloader geliyor artık diyorum. Yazdıklarımı okumuyor musun? Arada bir açılıyor ama neye göre açıldığını bilmiyorum. Onun dışında end randomseed de kalıyor. Aptiofix falan da işe yaramıyor.

Okuyorum merak etme. Siz beni anlamıyorsunuz. İlk başta sorunsuz kurulum yaptın dedin ve bootloder sonrası sorun yaşıdığını belirttin. Bende daha önce ne şekilde kurduysan o şekilde kur ve rehberi uygula diyorum. Kurulum sonrası açamıyorsan bir yerde hata yapıyor olabilirsin.
BIOS > boot sekmesinde kaç adet Clover girdisi olduğu kontrol edin.

Özet geçiyorum. Başta kurulum yaptım. Hatta sistemi açtım. Sonra bootloader yükledim ama açılışta bootloader ekranı gelmedi. Sonra usb den açayım bari dedim onun bootloaderı de gelmedi. Ses kartını sökünce bootloader gelmeye başladı ama bu sefer de hem usb den başlatmada hem kurulu osx de randomseed de takılmaya başladı. Durum bu. Kurulumu ses kartı varken yapmıştım bu arada. Sonra niye sorun çıkardı bilmiyorum.

Şu an diski sıfırladım. Sıfırdan kuracağım ama kuruluma hiçbir şekilde geçmiyor.
Ayrıca önceden ne olduğu gereksiz ayrıntı bence. Şu an end randomseed nasıl geçeceğim. Sorun bu. Kuruluma geçmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
End random seed kısmını geçmiyor ise güncel yaptığım yapıda OsxAptioFixDrv.efi var varsayılan. EFI --> Clover --> drivers --> UEFI kısmına bir önceki klasörde yer alan OsxAptioFixDrv3.efi dosyasını ekle ve devam ederse OsxAptioFixDrv.efi olanı kaldır.
Bir süredir ilgilenemedim. Dediklerinizi yaptım ama hala açılmıyor maalesef.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı