S stevejobslegend Hectopat Katılım 30 Nisan 2014 Mesajlar 10 10 Haziran 2014 #1 Arkadaşlar merhaba, bende hem Vista yüklü bir de Mac OSX yükledim. FakeSMC ve CloverBootloader kursam yeter mi?
Arkadaşlar merhaba, bende hem Vista yüklü bir de Mac OSX yükledim. FakeSMC ve CloverBootloader kursam yeter mi?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 10 Haziran 2014 #2 Sistemine bağlı. Clover Configurator ile birçok ayar yapabilirsin. Zorunlu değil ama mutlaka olması gereken bir araç.
Sistemine bağlı. Clover Configurator ile birçok ayar yapabilirsin. Zorunlu değil ama mutlaka olması gereken bir araç.
S stevejobslegend Hectopat Katılım 30 Nisan 2014 Mesajlar 10 10 Haziran 2014 #3 Recep Baltaş dedi: Sistemine bağlı. Clover Configurator ile birçok ayar yapabilirsin. Zorunlu değil ama mutlaka olması gereken bir araç. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim
Recep Baltaş dedi: Sistemine bağlı. Clover Configurator ile birçok ayar yapabilirsin. Zorunlu değil ama mutlaka olması gereken bir araç. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim
blackandyellow Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Haziran 2014 Mesajlar 2.953 Makaleler 51 Çözümler 52 10 Haziran 2014 #4 Chameleon için Chameleon Wizard ile Champlist ne ise, Clover için de Clover Configurator odur. Ayrıca şuradaki hazır dosyayı deneyebilirsiniz (genel.zip) : Clover BootLoader Anlatım & Gerekli Dosyalar (Standart Bios Bilgisayarlar) | Technopat Sosyal
Chameleon için Chameleon Wizard ile Champlist ne ise, Clover için de Clover Configurator odur. Ayrıca şuradaki hazır dosyayı deneyebilirsiniz (genel.zip) : Clover BootLoader Anlatım & Gerekli Dosyalar (Standart Bios Bilgisayarlar) | Technopat Sosyal