Sitedeki Maverics kurulum videosunu takip ederek yaptım.Inject Nvidia' yi seçmediğim zamanda 3 mb olarak gosteriyor ekran kartını. HDMI üzerinden bağlanıyorum. VGA kablom var fakat ekran kartının arkasindaki girişi VGA' ya çeviren adaptörum yok şu anda. Bootloader problemim hakkında bir fikriniz var mı?
Analog kabloyla bugün şansım oldu. Onda da sonuç değişmedi. Sonrasında Nvidia' nın sitesinden indirdiğim web driver' ı yüklemeyi denedim calışmamıştı. Biraz araştırma sonrasında Pacifist programını kullanarak nvidia web driver' ını kurdum. Yukarıda silmemi söylediğiniz 'nv_disable ' komutundan sonra ekran kartı ile ilgili bir komut daha geldi. NV disable' yi sildiğimde sorunsuz bir şekilde ekran kartı tanımış olarak açılış gerçekleşti ve forumda araştırıp sizin tarif ettiğiniz şekilde HDMI audio kurulumunu gerşekleştirdim. Sağ üstteki ses butonu calışmıyor, sadece oynayan videoların ses tuşundan ayarlama yapabiliyorum.
NV disable' yi Boot Clover boot options' tan tamamen nasıl kaldırabileceğim konusunda yardımcı olabilir misiniz?Birde 'run from mac os x hdd' ile açılışı seçtiğimde önce yazılar geliyor sonrasında elma ekranına geçiyor. Bu durum normal mi yoksa yaptığım hatalardan mı kaynaklanıyordur? Teşekkürler.