Clover Clover ekranında bir şey kurulmuyor

Lindamca

Picopat
Katılım
12 Kasım 2020
Mesajlar
807
Arkadaşlar macOS sierra 10.12.6 imaji indirip USB'ye kurdum. Gerekli Config yükledim. HDD bir kısım 60 GB ayrıldım. HFS diye formatladım. Kapatttıktan sonra Boot edip ekranına geldim.


Buraya tıklayıp elma logosu çıkıyor. Yenidek başlatıp aynı yere geliyor. Space tuşuna basıp bir şeyi tikleyip kurmaya denedim. Sol üstte siyah çizgi var o da gene yeniden başlatıyor. BIOS menüsünde bir şey yok. Sanallaştırma ve Boot şeyleri ayarlayabiliyorum sadece.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

claus

Terapat
Katılım
1 Aralık 2014
Mesajlar
17.959
Makaleler
47
Çözümler
153
 
KS
Lindamca

Lindamca

Picopat
Katılım
12 Kasım 2020
Mesajlar
807

Config olayı anladım. İşlemciye göre uygun olanı seçtim. ISO'yu silmiştim. Baştan bir daha indiriyorum. Sonucu paylaşacağım.

Logodan ötürü görüntüyü kaldırdım. Config ayarladın mı?

High Sierra imajı kurdum. Smbıos üzerinden MacBook 8.1 seçtim. Clover ekranında ayarları yaptım.
-X-v-F gibi. Space tuşu v------- ile başlayan şeyi aktif ettim. Başlattım şeyi. Sonuç böyle çıktı.

20210322_143515.jpg


Böyle kalıyor. Ne yapılabilir?
Not: High Sierra imajı kullanıyorum.
Hocam bakabilir misiniz?
@Fjallsárlón
 
Son düzenleme:

claus

Terapat
Katılım
1 Aralık 2014
Mesajlar
17.959
Makaleler
47
Çözümler
153
Sierra ile dene.
 
KS
Lindamca

Lindamca

Picopat
Katılım
12 Kasım 2020
Mesajlar
807
Olmadı hocam. Dediğiniz adım adım yaptım olmuyor. BIOS ayarları olması gerektiği gibi hem.
Hata bu:

20210328_154305__1616937417_88.231.11.163.jpg
 

claus

Terapat
Katılım
1 Aralık 2014
Mesajlar
17.959
Makaleler
47
Çözümler
153
Injet Intel işaretli dene. Sorun devam ederse Inject Intle ve EDID her ikisi birden işaretli dene.
 

claus

Terapat
Katılım
1 Aralık 2014
Mesajlar
17.959
Makaleler
47
Çözümler
153
Clover ekranında > Options > Graphics Injector menu'den.
 
Yukarı