CM Hyper 212 Spectrum yamuk montaj sorun olur mu?

MatAmoi

Decapat
Daha fazla  
Geçen hafta sinerji bilgisayar üzerinden sistem topladım. Bugün kargodan geldi. Ancak işlemci soğutucu olarak aldığım CM Hyper 212 Spectrum hava soğutucusu yamuk monte edilmiş gibi görünüyor ve fanı takılı değil, boşlukta geziyordu. Sizce ne yapmalıyım? Bu bir sıkıntı oluşturur mu?

IMG_20210129_102129.jpg

IMG_20210129_102139.jpg

Tabii ki sorun olacaktır.
1611910753038.png

Vida boşta gözüküyor bütün soğutucu sökülüp en baştan düzgünce takılması gerekmektedir.

Ben kendim bu işlemi yapabilir miyim yoksa kasayı göndermeli miyim?
Yapabilirsiniz hocam çok zor bir işlem değil.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yapabilirsiniz hocam çok zor bir işlem değil.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tamam teşekkür ederim, bu haliyle anakarta veya işlemciye zarar vermediyse zor bir işlem gibi görünmüyor.

En kısa sürede yapınız hocam aksi takdirde neredeyse fansız çalıştırmış gibi olacaksınız çünkü işlemciye tam temas edemiyor şu anda soğutucu.

Böyle basit hataları neden yaparlar ki 😔. Bu şekilde test gerçekleştirdiler bir de. Neyse teşekkür ederim tekrardan yardımınız için.
Tabii ki sorun olacaktır.
Eki Görüntüle 857088
Vida boşta gözüküyor bütün soğutucu sökülüp en baştan düzgünce takılması gerekmektedir.

Montaj hatası değilmiş, ürünün kendisi yamukmuş. Söküp geri taktım ve 2 saat kadar program kurma sürücü yükleme ile uğraştım CPU sıcaklığı sadece 32 derece idi.

IMG_20210129_190225.jpg

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı