KİRLİ14
Kilopat
Daha fazla
- Meslek
- Öğretmen
Arkadaşlar merhaba. Sipariş ettiğim montajlı sistemim yüksek ihtimalle yarın gelecek. Gönderen firma beni aradı ve Cooler Master kule tipi soğutucuyu takarsak kargoda sıkıntı olabilir bu nedenle stok fanını yani Wraith spire takacağız dediler.
Ayrıca ekran kartı ise 3 fanlı olduğu için yine kargodan sıkıntı olabileceği için kutu içersinde göndereceklerini söylediler. Tamam dedim. Ama ben hayatımda Hiç montaj yapmadım. Sorum şu, araştırdım ve Cooler Master MA610P adlı soğutucuyu takarken anakartın altına yuva takıyorlar. Ama ben adamlara sorduğumda anakartı çıkarmama gerek olmadığını söylediler. Bende akıl yürüttüm Wraith spireyi takarken galiba altına aynı yuvadan koyuyorlar o yüzden böyle dediler diye bir varsayımda bulundum. Bir de ekran kartı montajı hakkında da bir bilgim yok. Yardımlarınızı bekliyorum.
-Ryzen 5 3600X işlemcim.
-Gigabyte 2070 Super OC Windforce 3X ekran kartım
-Gigabyte B450 3600 OC Gaming X anakartım
Bahsettiğim yuva fotoğrafı.
Arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum..
@stevesm1221
Ayrıca ekran kartı ise 3 fanlı olduğu için yine kargodan sıkıntı olabileceği için kutu içersinde göndereceklerini söylediler. Tamam dedim. Ama ben hayatımda Hiç montaj yapmadım. Sorum şu, araştırdım ve Cooler Master MA610P adlı soğutucuyu takarken anakartın altına yuva takıyorlar. Ama ben adamlara sorduğumda anakartı çıkarmama gerek olmadığını söylediler. Bende akıl yürüttüm Wraith spireyi takarken galiba altına aynı yuvadan koyuyorlar o yüzden böyle dediler diye bir varsayımda bulundum. Bir de ekran kartı montajı hakkında da bir bilgim yok. Yardımlarınızı bekliyorum.
-Ryzen 5 3600X işlemcim.
-Gigabyte 2070 Super OC Windforce 3X ekran kartım
-Gigabyte B450 3600 OC Gaming X anakartım
Bahsettiğim yuva fotoğrafı.
Arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum..
@stevesm1221
Dosya Ekleri
Son düzenleme: