CM Master Case H500M'e MSI B450 Tomahawk Max takılır mı?

Ahmed Ruşen

Femtopat
Çok beğendiğim Cooler Master Master Case H500M kasasına MSI B450 Tomahawk Max anakart takmak istiyorum ama H500M modelindeki ön panel USB girişleri (4× USB 3.0 ve 1× USB 3.1 Type-C) kafamı karıştırdı. Kasa ön girişleri anakarta uyar mı? Yardım eder misiniz?

Çok beğendiğim Cooler Master Master Case H500M kasasına MSI B450 Tomahawk Max anakart takmak istiyorum ama H500M modelindeki ön panel USB girişleri (4× USB 3.0 ve 1× USB 3.1 Type-C) kafamı karıştırdı. Kasa ön girişleri anakarta uyar mı? Yardım eder misiniz?

Kasa ATX anakartları destekliyor, alacağınız anakart da ATX. Ön giriş olarak nasıl bir sorun olabilir tam anlamadım. Herhangi bir problem oluşmayacaktır.

Konu başlığıyla sorunuz farklı tam olarak yazabilir misiniz.

Kasanın ön girişinde USB 3.1 Type-C var. Anakart bu girişi destekliyor mu acaba?

Şimdi anladım demek istediğinizi. Front yani ön panelde desteklemiyor sanırım Type-C.
Arkaya takmanız gerekecek. Arkada Type-C girişi var.

tomahawk.png

tomahawk.png
typec.png

Araştırdığım kadarıyla şöyle bir aparatla halledilebiliyormuş.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı