12.000 TL'ye rahat koltuk önerisi

Bütçe
12.000

walkman546

Hectopat
Daha fazla  
Oyuncu koltuğu da olabilir, ofis koltuğu da. Önemli olan rahatlığı. Bir de özellikle ayaklarımı masa üzerine koyarak arkaya yaslanarak oturuyorum. Bundan ötürü önceden sahip olduğum zayıf ofis koltuklarında kırılmalar oldu. Genellikle böyle oturduğumda bir tarafa yükleniyorum ve bu yüzden daha hızlı yıpranıyor.

Bu yüzden bana sağlam, rahat bir koltuk lazım. Arkaya yaslanması da önemli. Başlıkta yazdığı gibi 12 bine kadar çıkabilirim kaliteliyse.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyuncu koltuğu da olabilir, ofis koltuğu da. Önemli olan rahatlığı. Bir de özellikle ayaklarımı masa üzerine koyarak arkaya yaslanarak oturuyorum. Bundan ötürü önceden sahip olduğum zayıf ofis koltuklarında kırılmalar oldu. Genellikle böyle oturduğumda bir tarafa yükleniyorum ve bu yüzden daha hızlı yıpranıyor.

Bu yüzden bana sağlam, rahat bir koltuk lazım. Arkaya yaslanması da önemli. Başlıkta yazdığı gibi 12 bine kadar çıkabilirim kaliteliyse.

Hawk.

50-60 kilo adamım ama nasıl saçma bir oturma şeklim varsa sürekli koltuk/sandalye kırıyordum. Hatta bir arkadaşım bana koltuğunu 120 kilo bilmem ne abim oturdu diye överken kırmışlığım da var. 15 dakika ya oturdum ya oturmadım. En son bir Zio aldım. Tam hatırlamıyorum tahmini 3 yıldır falan kullanıyorum herhalde hala kıramadım :D Hatta Kayseri'den Ankara'ya taşınırken takside götürdüm, arka koltuğa sıkıştırdık, üstüne de taksici abinin karısı oturdu alet bana mısın demedi. Sağlamlığına kefilim diyebilirim, rahatlık konusunda da ben memnunum. 8 saat iş + 8 saat oyun ile günde 16 saat üzerine oturmuşluğum var. Ama kişiden kişiye değişebilir ona kefilim diyemeyeceğim, abartı süreler oturmuşluğumdan olsa gerek arada sövmedim de değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı