BurakFIRAT
Megapat
Daha fazla
Ben sistemimi toplarken maddi şartlarımdan dolayı soğutma ve depolama gibi sonradan eklenebilecek konularda maddi anlamda kısarak kararlar verip bu şekilde toplamıştım sistemimi ve dolar kurunun şu dalgalandığı dönemlerde gerekli eksiklerimi tamamlamak istiyorum doğrusu.
Anakart olarak - ASUS Strix Rog Z270H chipsetli anakartı bulunmakta
İşlemcim - İntel İ7 7700K
Kasamsa - Cooler Master Masterbox 5 MSI Edition
Ekran Kartım - ASUS Strix Rog GTX 1080 (Sıvı soğutmayı kasanın ön paneline takmak zorunda olduğum için söyledim ekran kartının boyutlarınıda ele alırsak)
Ben bu sisteme hayalini kurduğum NZXT X62 280mm'lik sıvı soğutma takabilir miyim, en başta kasa uyumlu mudur bu setup'a sıvı soğutma anlamında tavsiyelerinizi ve eleştirilerinize de açığım, yardımcı olursanız çok sevinirim.
Anakart olarak - ASUS Strix Rog Z270H chipsetli anakartı bulunmakta
İşlemcim - İntel İ7 7700K
Kasamsa - Cooler Master Masterbox 5 MSI Edition
Ekran Kartım - ASUS Strix Rog GTX 1080 (Sıvı soğutmayı kasanın ön paneline takmak zorunda olduğum için söyledim ekran kartının boyutlarınıda ele alırsak)
Ben bu sisteme hayalini kurduğum NZXT X62 280mm'lik sıvı soğutma takabilir miyim, en başta kasa uyumlu mudur bu setup'a sıvı soğutma anlamında tavsiyelerinizi ve eleştirilerinize de açığım, yardımcı olursanız çok sevinirim.
Son düzenleyen: Moderatör: