CM MasterBox MB501L 600W vs CM MasterBox Lite 5 500W 80+

Yer
İzmir
Arkadaşlar karar veremedim hangisini almalıyım?

Aralarında 100 TL fark var ama MB501L'yi alırsam içine 3 tane fan koyacağım. Lite 5'te kullanılan yine aynı fiyata denk gelecek. O yüzden sizce hangisi daha iyi ?

Arkadaşlar karar veremedim hangisini almalıyım?

Aralarında 100 TL fark var ama MB501L'yi alırsam içine 3 tane fan koyacağım. Lite 5'te kullanılan yine aynı fiyata denk gelecek. O yüzden sizce hangisi daha iyi ?
Hocam MasterBox'larda kronik ısınma sorunu var.
MB501L Gayet iyi.

Bukadar konuşulan gibi kronik ısınma sorunu varmı cidden bende Masterbox Lite 5 RGB modelini kullanıyorum sürekli böyle görünce morelim bozuluyor :D

Aslında o kadar çok ısınmıyor. Bende evimde Lite 5 600W modelini kullanıyorum. Çok sıkıntı yaşamıyorum. Oyun oynayan birisi olarak.

Aslında o kadar çok ısınmıyor. Bende evimde Lite 5 600W modelini kullanıyorum. Çok sıkıntı yaşamıyorum. Oyun oynayan birisi olarak.
Merhabalar, bu kasanın içindeki psu modeli nedir?

Bu psu yla vatandaki gösterdiğim aynımı?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı