CM Masterbox Lite vs Carbide Spec-05 vs Sirocoon III vs MB501

Bu kasalar neden bu kadar pahalandı? Vallahi RGB fan koymasınlar yada fansız kasa seçenekleri de olsa keşke. Fiyatı onlar mı yükseltiyor bu kadar anlamadım?

Ben de kasaların birçoğunu beğenmiyorum. O kadar kasa içinden baksam belki 1 2 tane bulunur.
Dolar 2 ayda 5.30'dan 7'ye fırlayınca maalesef çin malı kasaların fiyatları fırladı.

Pure Steel RGB'yi 15 Şubat'ta taksitle 330₺'ye almıştım. 😁

Dolar 2 ayda 5.30'dan 7'ye fırlayınca maalesef çin malı kasaların fiyatları fırladı.

Pure Steel RGB'yi 15 Şubat'ta taksitle 330₺'ye almıştım. 😁

Hocam onun ötesinde bir artış görüyorum sanki. Yada bazı ürünlerde böyle. Belki fırsatçılık yapılıyor yada önce şişirip sonra indirimle normal fiyatına düşürünce millet kapış kapış alsın diye yapıyorlar bilemiyorum. Hatta eski iyi kasaların fiyatını düşürmeyip yeni modeller satılsın diye direk ürünü kaldırıyorlar.

Mesela şu kasa neden gelmiyor? Çok az bazı mağazalarda kalmış. Üstüne bunun fansız versiyonunu çıkartsalar 300 400 liraya çok rahat satılırdı.

Hocam onun ötesinde bir artış görüyorum sanki. Yada bazı ürünlerde böyle. Belki fırsatçılık yapılıyor yada önce şişirip sonra indirimle normal fiyatına düşürünce millet kapış kapış alsın diye yapıyorlar bilemiyorum.

Mesela şu kasa neden gelmiyor? Çok az bazı mağazalarda kalmış. Üstüne bunun fansız versiyonunu çıkartsalar 300 400 liraya çok rahat satılırdı.

Dünya genelinde bilgisayar parçarında viürsten dolayı üretim sıkıntısı var. Elinde kalanlar ise yüksek fiyattan satıyor.
GamersNexus'un konuyla ilgli bir videosu vardı.

Misal, Asrock B450 Pro4 anakart normalde 800₺ iken piyasada kalmadı. Şuanda Amazon TR'de birisi 1600₺'ye satıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı