Kasanın ön panelinde 12 cm 3 adet fan bulunuyor. Buraya radyatör takacağınız zaman sizin sıvı soğutucunuzda 14 cm 2 adet fan var. 12 cm fanları üst panele 2 adet takabilirsiniz. 1 adet fan boşa çıkmış olacak.
Kasanın ön panelinde 12 cm 3 adet fan bulunuyor. Buraya radyatör takacağınız zaman sizin sıvı soğutucunuzda 14 cm 2 adet fan var. 12 cm fanları üst panele 2 adet takabilirsiniz. 1 adet fan boşa çıkmış olacak.
Eğer üste uymaz ise böyle bir alternatif düşünmüştüm görünüşe göre oda olmadı
Peki sizin önerebileceğiniz bu kasaya performans ve bütçe konusunda yakın kasa var mı ?
Eğer üste uymaz ise böyle bir alternatif düşünmüştüm görünüşe göre oda olmadı
Peki sizin önerebileceğiniz bu kasaya performans ve bütçe konusunda yakın kasa var mı ?
İlk defa böyle sistem topluyorum biraz heyecanlıyım malum fiyatlarda bir hayli yüksek geri dönüşü olmayan hata yapmak istemiyorum bunların yanı sıra bir resim, bu bileşenleri kullanan kullanıcı yorumu veya bir video da bulamamam beni endişelendirdi doğrusu
İlk defa böyle sistem topluyorum biraz heyecanlıyım malum fiyatlarda bir hayli yüksek geri dönüşü olmayan hata yapmak istemiyorum bunların yanı sıra bir resim, bu bileşenleri kullanan kullanıcı yorumu veya bir video da bulamamam beni endişelendirdi doğrusu
14 gün iade hakkınız var rahat olun. Yani geri dönüşünüz var. İmzamda sistemim var tek fark bellek ile sıvı soğutma değişik. CM sanırım gerekli mühendislik çalışmasını düzgün yapmıştır. 280mm radyatör desteği sunuyor sonuç olarak.
14 gün iade hakkınız var rahat olun. Yani geri dönüşünüz var. İmzam sistemin var tek fark bellek ile sıvı soğutma değişik. CM sanırım gerekli mühendislik çalışmasını düzgün yapmıştır. 280mm radyatör desteği sunuyor sonuç olarak.