Çözüldü CM Mastergel Maker Nano NE nasıl sürülür?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

voxngolafo

Hectopat
İyi forumlar.

Elimde CM Mastergel Maker NE var ama nasıl sürülmesi gerektiğini anlamadım. Sıktıktan sonra kendim tekrar düzeltmeli miyim yoksa tamamen kapatacak şekilde birer kere sıkmalı mıyım veya sadece ortaya bu fotodaki gibi 2 tane mi yapmalıyım?

CM.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
İyi forumlar.

Elimde CM Mastergel Maker NE var ama nasıl sürülmesi gerektiğini anlamadım. Sıktıktan sonra kendim tekrar düzeltmeli miyim yoksa tamamen kapatacak şekilde birer kere sıkmalı mıyım veya sadece ortaya bu fotodaki gibi 2 tane mi yapmalıyım?

Eki Görüntüle 450767
Size şu kadar soyleyim, ben yan yana bu kadar sürüp kapatıyorum. Daha hiç sıcaklık sorunu yaşamadım. Zaten macun kağıt kadar olacak.
Termal macunu nasıl sıktığınızın bir önemi yok. Çok ince bir katman olarak, kenarlara taşmayacak şekilde işlemcinin üzerine yayılması yeterli. Çok aşırı olmayacak şekilde göz kararı sıkın, önemli olan etrafa yayma işleminiz. Etrafına yayarken var ise kutunun içinden çıkan bir aparat, bıçak veya bir kartvizit gibi nesne kullanabilirsiniz.

termalmacun.png

İyi forumlar.

Eki Görüntüle 450767
Size şu kadar soyleyim, ben yan yana bu kadar sürüp kapatıyorum. Daha hiç sıcaklık sorunu yaşamadım. Zaten macun kağıt kadar olacak.

Çözüm
Termal macunu nasıl sıktığınızın bir önemi yok. Çok ince bir katman olarak, kenarlara taşmayacak şekilde işlemcinin üzerine yayılması yeterli. Çok aşırı olmayacak şekilde göz kararı sıkın, önemli olan etrafa yayma işleminiz. Etrafına yayarken var ise kutunun içinden çıkan bir aparat, bıçak veya bir kartvizit gibi nesne kullanabilirsiniz.

Eki Görüntüle 450769
Sıkıntı orda aslında sıkıp yaymıyorsun sıkarken otomatik yayıyor daksil gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı