CM MasterGel Maker Nano vs MasterGel Pro V2

tpragile

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Bu iki macun arasında kararsız kaldım, Pro V2 ile maker nano arasında belirgin bir fiyat farkı var. Sizce maker nanoya çıkmaya değecek bir performans farkı alır mıyım? Sanırım maker nano aşağı yukarı 1 grammış. Bundan dolayı Thermal Grizzly'ye çıkmak fiyat açısından mantıklı mı? Monster Tulpar laptop kullanıyorum. Bir de ML olarak düzgün bilgi bulamadım CM'ler için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu iki macun arasında kararsız kaldım, Pro V2 ile maker nano arasında belirgin bir fiyat farkı var. Sizce maker nanoya çıkmaya değecek bir performans farkı alır mıyım? Sanırım maker nano aşağı yukarı 1 grammış. Bundan dolayı Thermal Grizzly'ye çıkmak fiyat açısından mantıklı mı? Monster Tulpar laptop kullanıyorum. Bir de ML olarak düzgün bilgi bulamadım CM'ler için.

Laptop için MasterGel Pro V2 alın.

Her macun çip üzerine uygulanmaz. (Pumpout sorunu)

Thermal Grizzly yapılabilecek en iyi yatırımdır.
arada 4 5 derece fark olmayacaksa bir seferlik bir değişim için o kadar para vermek istemiyorum ya. sıvı metalleri de inceledim ama pumpout olayını yaşarım diye kafamda direkt eledim

Laptop için MasterGel Pro V2 alın.

Her macun çip üzerine uygulanmaz. (Pumpout sorunu)
mastergel maker nanonun pumpout olacağından mı bahsediyorsunuz?

Maker'ın pumpout yapacağını değil, MasterGel Pro v2'nin yapmayacağından bahsediyorum.
Benim sorduğum soru da bu iki model arasında zaten. pumpout yapmayacaklarını biliyorum. anlamak istediğim iki model arasındaki fiyat farkına değip değmeyeceği

Benim sorduğum soru da bu iki model arasında zaten. Pumpout yapmayacaklarını biliyorum. Anlamak istediğim iki model arasındaki fiyat farkına değip değmeyeceği

Siz beni anlamadınız, MasterGel Pro v2'yi ben test ettim pumpout yapmıyor, Maker'ı test etmedim, yapıp yapmadığı ile ilgili bilgi yok, o yüzden denenmiş ürünü öneriyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı