CM Masterkeys Lite L Nasıldır?

• Konuyu başlatan xdfa
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 808

xdfa

Kilopat
Bu klavye nasıldır 190TL vermeye değer mi?
Beni uzun götürsün ve performanslı olsun istiyorum. 7 senelik bir A4 Tech klavyem var 😀. Yardımcı olursanız sevinirim. Eğer degmez derseniz 100 TL civarı alacağım Apex 100 vs.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de aldım. Kargoyu bekliyorum. Araştırmalarım sonucu bu fiyata alınabilecek en iyi klavye. Cooler Master'ın kendi ürettiği mem-chanical switch'ler de klasik membran klavyelerden bir adım öne atıyor bu klavyeyi bana soracak olursanız. Bence bu fiyata tamamiyle değer.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cooler Master MasterKeys Lite L Combo RGB Mekanik Hisli Gaming Klavye Mouse Set | ITOPYA bu fiyata kesinlikle kaçırmamanızı öneririm.

Son düzenleme:
Değer, yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum. Güzel klavyedir, taban aydınlatmalı RGB ne kadar güzel olsa da bu tür şeyler zamanla hoşunuza gitmeyebilir :)

Konu hortlattığımın farkındayım ama size forumda konu açmama rağmen cevap bulamadığım (Yanlış anlamayın bu klavyeyi kullananları bulup soramadığım mânasında) için size sorma gereği duydum. 1 sene aradan sonra klavyenin tuş seslerinde herhangi bir değişiklik oldu mu sizce? Hala aynı mı yoksa? Klavyenin tuş ömrü doldukça sesi değişir mi?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı