CM Masterkeys-Lite alınır mı ?

hızlıyardım

Decapat
Daha fazla  
200 TL'ye satışta.
Bilek desteği olmaması benim için çok kötü bir durum. Sırf o yüzden şuan tereddütte kalıp bu yazıyı yazıyorum.
Aslında kafamda G213 vardı ama fiyatı aşırı pahalı ve mekanik değil.
Tasarım olarak K55 ve G213 şuana kadar en çok beğendiğim 2 klavye oldu. Maalesef ikisi de indirime girmedi.
Başka tasarımı bu 2 klavyeye benzer güzel bir model biliyorsanız onlara da açığım.
Ne yapmalıyım? Kafam çok karıştı.

Hazır indirime de girmişken almanı tavsiye ederim ben kullanmadım fakat gerek forum da gerekse başka yerlerde hakkında hep olumlu yorumlar yapılan hoş bir klavye.

Ben de kullanıyorum CM Masterkeys Lite L'i. Canavar gibi klavye diyebilirim. Ancak elbette bilek desteği, medya tuşları gibi şeylerin kişisel bir tercih olduğunu düşünüyorum. Bunlar olmadan rahat edemeyenler var.
Her ne kadar biz kaliteli desek de sizin bu yüzden içinize sinmezse veya rahat etmezseniz anlamı olmaz zaten. Bu yüzden kişisel bir tercih dedim. Siz içiniz rahat edecek olanı alın.

MasterKeys Lite forumda kullananların memnum kaldığı ve ucuz mekanik klavyelere çok iyi bir alternatif. G213 gerçekten gereksiz pahalı, bence CM sizi de memnun edecektir.
G213 tasarımına aşık oldum. Gerçekten onu istiyorum ama bu fiyatı beni yoruyor.
Acaba yakınlarda bir indirim olur mu? Yoksa başka bir sitede indirimli hali var mı? Ben bulamadım.
Ben de kullanıyorum CM Masterkeys Lite L'i. Canavar gibi klavye diyebilirim. Ancak elbette bilek desteği, medya tuşları gibi şeylerin kişisel bir tercih olduğunu düşünüyorum. Bunlar olmadan rahat edemeyenler var.
Her ne kadar biz kaliteli desek de sizin bu yüzden içinize sinmezse veya rahat etmezseniz anlamı olmaz zaten. Bu yüzden kişisel bir tercih dedim. Siz içiniz rahat edecek olanı alın.
Gerçekten bilek desteksiz uzun süre kullanamıyorum. Sonra ağrı çekiyorum. Ayrıca bence görünüş olarak ekstra bir güzellik katıyor. Ben CM alırsam pişman olurum gibi hissediyorum. Gerçekten G213 almam gerekiyormuş gibi geliyor.

Son düzenleme:
CM Masterkeys Lite ne kadar iyi olursa olsun isterse aralarında dağlar kadar fark olsun (Var demiyorum olsa...) sizin içinize sinmedikçe bir anlamı olmaz. Zaten hangisinin ne tarafı iyi ne tarafı kötü biliyorsunuz. Hoşunuza gideni alın, daha sonra keşke bunu alsaydım dememek için. Her zaman her şey kalite değil, sizin içinize sinmedikten sonra bir anlamı olmaz zaten.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı