CM Masterliquid Lite alınır mı?

Kzyn

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Sapphire nitro vapor-x 7900xtx ryzen 7 7800x3d msi pro b650-p wi-fi deepcool px1000G g.skill z5 6000mhz CL32 msi mpg gungnir 300r airflow arctic liquid freezer II 360mm
Adı üstünde Lite. Soğutur ama çok iyi değildir. Ben CL ML240L kullanıyorum memnunum ama pompası hep Full RPM'de çalıştığı için sesli bütçeniz ne kadar ona göre yardım edelim.

Şu an bu soğutmayı kullanıyorum. Çok iyi değerler beklemeyin ama Ryzen 5 3600 gibi bir işlemciyi boşta 40 derecede, yük altında da MAX 70 derecede tutuyor. Bir de mevsim yaz. Bu fiyata alınabilecek en iyi sıvı soğutucudur bence. Daha büyük indirimleri yakalamanızı öneririm.

Adı üstünde Lite. Soğutur ama çok iyi değildir. Ben CL ML240L kullanıyorum memnunum ama pompası hep Full RPM'de çalıştığı için sesli bütçeniz ne kadar ona göre yardım edelim.

750 800 TL arasında bir sorum da 240 mm olunca 120 120 değil mi fanlar bir de kasanın üst tarafıma taksam bir sıkıntı çıkarır mı? O kadar para değer mi pişman olmak istemiyorum açıkcası

Şu an bu soğutmayı kullanıyorum. Çok iyi değerler beklemeyin ama Ryzen 5 3600 gibi bir işlemciyi boşta 40 derecede, yük altında da Max 70 derecede tutuyor. Bir de mevsim yaz. Bu fiyata alınabilecek en iyi sıvı soğutucudur bence. Daha büyük indirimleri yakalamanızı öneririm.

Bende Ryzen 7 2700X İşlemci için kullanicam değerler öyle mi olur?

İtopya haricinde bir yerden alırsanız oldukça iyi bir soğutucu.

İnternette daha uygun aklıma burası geldi ondan

Son düzenleme:
750 800 TL arasında bir sorum da 240 mm olunca 120 120 değil mi fanlar bir de kasanın üst tarafıma taksam bir sıkıntı çıkarır mı? O kadar para değer mi pişman olmak istemiyorum açıkcası

Bende Ryzen 7 2700X İşlemci için kullanicam değerler öyle mi olur?

İnternette daha uygun aklıma burası geldi ondan
Biraz daha serin olur işlemci.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı