asker.
Hectopat
@Adam Levine Cooler Master'ın kablosu daha iyi ve qp'de fiyatı daha uygun. Tesla hocamın attığı linktekini alabilirsiniz.
Merhaba arkadaşlar PSU alacaktim PC icin fakat hangisi daha iyi bilemedim. Cooler Master PSU ve Corsair PSU'yu arasinda kaldim.
Bilgisayarımı iyi besleyecek hangi marka daha güvenilir?
Cooler Master tercihim olurdu benim. Zaten ikiside 80+ sistemine baktığımızda da 550w fazlasıyla yeterli. Burda fiyat olarak baktığımda da cooler master daha ucuz. Yalnız sipariş etmeden önce iyi bir fiyat taraması yap. Daha düşük fiyatlara bulabilirsin ikisinide.Model olarak dedigim gibi bu 2 si var
![]()
Corsair VS550 550W 80+ 12CM FANLI GUC KAYNAGI (CP-9020171-EU) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Corsair VS550 550W 80+ 12CM FANLI GUC KAYNAGI (CP-9020171-EU) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.m.trendyol.com
![]()
Cooler Master Mpe-5501-acabw-eu 550w 80+ Fanlı Psu Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Cooler Master Mpe-5501-acabw-eu 550w 80+ Fanlı Psu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.m.trendyol.com
Merhaba arkadaşlar PSU alacaktim PC icin fakat hangisi daha iyi bilemedim. Cooler Master PSU ve Corsair PSU'yu arasinda kaldim.
Bilgisayarımı iyi besleyecek hangi marka daha güvenilir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.