CM ML240L RGB memnuniyetim

bellammy07

Kilopat
Makaleler
1
Arkadaşlar herkese en istediği dilediği bilgisayarı almak toplamak nasip olması dileğiyle deyip lafıma başlamak istiyorum. Son 2 aydır 8 yıllık bilgisayarımda güncellemelere gittim.

Anakartımı ASUS B560 GAMING Wi-Fi, işlemci Intel i5 11400F, RAM PNY XLR8 Gaming epix X RGB 16 GB, M.2 SSD Crucial P5 500 GB NVMe, sıvı soğutucu Cooler Master ML240l V2 RGB ile tamamladım.

Genel itibarıyla aklımda şu sorulara cevap aldım.

1- Sıvı soğutma olağan üstü iyi olduğunu gördüm. Şöyle ki, öncesinde Corsair H100I V2 kullandım. Açıkçası ondaki fan sesi çok daha belirgindi ama Cooler Master ile yapmış olduğum testlerde 2K ve High ayarlarda CoD Warzone'da 150 FPS aldım. Yani öncesinde Intel 5930K ve Corsair H100I V2 kombinasyonunda bile fan sesi daha fazla ve FPS de 100 civarı alıyordum. Değişim inanılmazdı.

2- Battlefield 1 2K High ayarlarda yine mükemmel bir akıcılık ve sıfır fan sesi ve yine sıfır pompa sesi.

Genel anlamda sıvı soğutmayı alırken çok marka model düşündüm ama iyi ki bu soğutmayı almışım. Kafasında soru işareti olan arkadaşlara yol göstersin istedim. Bu kombinasyonu alabilirsiniz. Sonuç mükemmel ötesi.
Ek olarak ekran kartı olarak Palit RTX3070 GAMING PRO OC 8 GB bilginiz olsun umarım birçok arkadaşımın kafasındaki soru işareti giderebilmişimdir.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı