CM Seidon V3 Plus ve i7 8700K performansı nasıldır?

Buluttolga

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, yeni topladığım sistemde bütçem pek yetmese de 8. Nesil işlemciye sıvı soğutma arıyorum. Baktığım soğutma su an CM Seidon v3 plus. Sizce iyi performans verir mi? İşlemcim 8700K. Bazı kişiler 70 dereceyi geçmiyor yükte diyor bazıları da işlemci yanıyor 80 derece diyor.

2. ellere bakıyorum bütçe 150-200 TL arası.

Son düzenleyen: Moderatör:
Seidon serisi eski ve sorunlu bir seri. Seidon V3 Plus yerine çoğu yerde daha ucuz olan, yeni, Masterliquid Lite 120 alabilirsiniz. Veya sıvı soğutma yerine Hyper 212 Evo alabilirsiniz.

Son düzenleme:
Sıvı soğutma çok masraflı, NOCTUA NH-D14 hem daha performanslıdır hemde sorunsuzdur. Corsair H100i gibi üst seviye soğutucların rakibidir. Giriş seviyesi sıvı soğutmadansa üst seviye hava soğutmayı tercih etmenizi öneriyorum.

Söylediğiniz ürün çok büyük görünüyor. Anakart yamulmaz mı ? Çünkü gerçekten büyük ve ağır gözüküyor. Son sorum olarak, çok ses çıkarıyor mu ?

Lakin çok büyük, kasadaki bütün görüntüyü alıyor. Daha küçük çaplı, F/P ürünü olan 2. el bildiğiniz bir hava soğutma var mı ? acaba. O.C yapacağım az da olsa.

Ben Noctua nh-u12s ile 8600k'yı 4.8'de kullanıyorum, stres testte sıcaklıklar 65 civarında oluyor, çok pahalı olanlar dışındaki sıvı soğutucuların çoğundan iyidir.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı