CM T2 mini vs Xigmatek Loki II

Cooler Master'dan şaşmam. Küçük olmasına karşın çok performanslı. Ben İntel İ3 4130 üzerinde kullanıyorum. Oyunlarda en fazla abartısız 37 olmuştur. Ara sıra fazla oynarım 45 oluyor. Ama standart 40'ı geçmez. Xigmatek fan almıştım. Bu fan sayesinde marka için bir ön yargı oluştu içimde. Fanı uçak gibi çalışıyor. 120mm Olduğu halde böyle çalışan bir fan görmedim. Alacaksan bu yorumumu değerlendir ve öyle bir ürün al.

Şimdi ikisi'de güzel soğutma ve xigmatek soğutucusu daha iyidir ama Ben senin yerinde olsam az daha ekleyip bu ikisinden birisini alırım.
Xigmatek Gaia Sd1283 İntel Lga775/1156/1366 & Amd Am2/Am3 İşlemçi Soğutucu - Vatan Bilgisayar
Cooler Master Hyper Tx3 Evo Lga775/1155/1156/1366 & Am2/Am2+Am3/Am3+/Fm1 İşlemçi Soğutucu - Vatan Bilgisayar
Bu önerdiklerim arasında xigmatek olanı aldığında sesi yüksek gelir ise istediğin 12 cm bir fan ile değiştirip devam edebilirsin.
Sanırsam biraz araştırıp dediğiniz gibi yapacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı