CMD 1 saniyeliğine git gel yapıyor

Xaimber

Hectopat
Direkt konuya gireceğim, emptystandbylist kullanıyorum ve her 1dakikada bir CMD paneli 1saniyeliğine açılıp kapanıyor, daha önce de kullanmıştım ve hiçbir zaman CMD paneli görmemiştim fakat sonra bilgisayara Ghost Spectre Windows'u yükledim ve dediğim gibi CMD 1saniyeliğine git gel yapıyor, bunu gizlemenin bir yolu var mı acaba?

Eset ve KVRT ile taratın.
Hocam yanlış anladınız sanırsam, virüs olduğundan şüphelenmiyorum çünkü CMD ekranının adı da zaten emptystandylist ve görev yöneticisinden kontrol ettiğimde işe yarıyor, benim isteğim bu cmd klasörünü gizlemek. İnternette eski bir video buldum da hiçbirşey anlamadım o yüzden buraya yazmak istedim.

Emptystandylist adlı uygulamanın RAM'ı temizlediği yerler Windows tarafından RAM %90 a gelince otomatik olarak boşalttığı yerler. Bu programlar işlemci kullanıp elektrik israf etmekten başka işe yaramıyor.

Emptystandylist adlı uygulamanın RAM'ı temizlediği yerler Windows tarafından RAM %90 a gelince otomatik olarak boşalttığı yerler. Bu programlar işlemci kullanıp elektrik israf etmekten başka işe yaramıyor.
Hocam ama uygulama miktara göre değil, zamana göre işleme geçmiyor mu? Yanlış biliyor da olabilirim fakat ne zaman çalışacağını siz belirliyorsunuz zaten.

Hocam ama uygulama miktara göre değil, zamana göre işleme geçmiyor mu? Yanlış biliyor da olabilirim fakat ne zaman çalışacağını siz belirliyorsunuz zaten.
Sıkıntı orada zaten. Windows RAM kullanımı çok yükselince kendisi Emptystandylist temizlemesini uyguluyor ve RAM'ı kendi boşaltıyor. RAM'ı her dakika boşaltmaya çalışırsanız Windows ne oldu deyip boşaltılan yeri tekrar yapmaya çalışacak baya elektrik kullanacak. Bu kullanılan fazla RAM'da çöp değil bilgisayarı hızlandırmak için sadece. Ve fazlasının zararı yok çünkü RAM kullanımı artınca otomatik boşaltılıyor kendi kendine.

Sıkıntı orada zaten. Windows RAM kullanımı çok yükselince kendisi Emptystandylist temizlemesini uyguluyor ve RAM'ı kendi boşaltıyor. RAM'ı her dakika boşaltmaya çalışırsanız Windows ne oldu deyip boşaltılan yeri tekrar yapmaya çalışacak baya elektrik kullanacak. Bu kullanılan fazla RAM'da çöp değil bilgisayarı hızlandırmak için sadece. Ve fazlasının zararı yok çünkü RAM kullanımı artınca otomatik boşaltılıyor kendi kendine.
Hocam dedikleriniz mantıklı geldi nedense + bu sorun çözülene kadar oyun da oynuyamıyorum zaten o yüzden siliyorum, sağolun yardımınız için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı