bozkurt11 Hectopat Katılım 26 Ağustos 2021 Mesajlar 1.535 Çözümler 7 Yer Ankara 18 Ağustos 2023 #1 CMD'yi yazınca cıkıyor ama logosu gözükmüyor tıklayınca acılmıyor. Çalıştırdan yazınca ise su hatayı alıyorum. Ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ağustos 2023
CMD'yi yazınca cıkıyor ama logosu gözükmüyor tıklayınca acılmıyor. Çalıştırdan yazınca ise su hatayı alıyorum. Ne yapmalıyım?
Çözüm discordf 18 Ağustos 2023 Powershelli yönetici olarak başlat ve bunu girebilir misin? Kod:Panoya kopyala SFC /scannow
discordf Decapat Katılım 1 Nisan 2023 Mesajlar 890 Çözümler 10 18 Ağustos 2023 #2 Yönetici olarak başlatabilir misin oyle olru belki. Artı 0 Eksi
KS KS bozkurt11 Hectopat Katılım 26 Ağustos 2021 Mesajlar 1.535 Çözümler 7 Yer Ankara 18 Ağustos 2023 #3 discordf dedi: Yönetici olarak başlatabilir misin oyle olru belki. Genişletmek için tıkla... Hayır olmuyor. Artı 0 Eksi
discordf dedi: Yönetici olarak başlatabilir misin oyle olru belki. Genişletmek için tıkla... Hayır olmuyor.
1Merby Decapat Katılım 25 Şubat 2023 Mesajlar 186 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2023 #4 Bu bilgisayar>C'ye sağ tıklayın ve özellikler'e tıklayın>Araçlar>Ve denetle'ye basın Artı 0 Eksi
discordf Decapat Katılım 1 Nisan 2023 Mesajlar 890 Çözümler 10 18 Ağustos 2023 #5 Powershelli yönetici olarak başlat ve bunu girebilir misin? Kod:Panoya kopyala SFC /scannow Artı 1 Eksi Çözüm
1Merby Decapat Katılım 25 Şubat 2023 Mesajlar 186 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2023 #6 discordf dedi: Powershelli yönetici olarak başlat ve bunu girebilir misin? Kod:Panoya kopyala SFC /scannow Genişletmek için tıkla... hocam benim dediğim şu şey ile aynı şeyi yapıyor galiba ama yinede ikisinide deneyin 1Merby dedi: Bu bilgisayar>C'ye sağ tıklayın ve özellikler'e tıklayın>Araçlar>Ve denetle'ye basın Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
discordf dedi: Powershelli yönetici olarak başlat ve bunu girebilir misin? Kod:Panoya kopyala SFC /scannow Genişletmek için tıkla... hocam benim dediğim şu şey ile aynı şeyi yapıyor galiba ama yinede ikisinide deneyin 1Merby dedi: Bu bilgisayar>C'ye sağ tıklayın ve özellikler'e tıklayın>Araçlar>Ve denetle'ye basın Genişletmek için tıkla...
discordf Decapat Katılım 1 Nisan 2023 Mesajlar 890 Çözümler 10 18 Ağustos 2023 #7 Bu powershelldede oluyor olabilir. konu Artı 0 Eksi
KS KS bozkurt11 Hectopat Katılım 26 Ağustos 2021 Mesajlar 1.535 Çözümler 7 Yer Ankara 18 Ağustos 2023 #8 1Merby dedi: Bu bilgisayar>c'ye sağ tıklayın ve özellikler'e tıklayın>araçlar>ve Denetle'ye basın. Genişletmek için tıkla... Bir şey bulmadı. discordf dedi: PowerShell'i yönetici olarak başlat ve bunu girebilir misin? Kod:Panoya kopyala SFC /scannow Genişletmek için tıkla... Windows kaynak koruması bozuk dosyaları buldu ve bunları başarıyla onardı. Acabiliyorum sağ olun hata düzelmiştir. Artı 0 Eksi
1Merby dedi: Bu bilgisayar>c'ye sağ tıklayın ve özellikler'e tıklayın>araçlar>ve Denetle'ye basın. Genişletmek için tıkla... Bir şey bulmadı. discordf dedi: PowerShell'i yönetici olarak başlat ve bunu girebilir misin? Kod:Panoya kopyala SFC /scannow Genişletmek için tıkla... Windows kaynak koruması bozuk dosyaları buldu ve bunları başarıyla onardı. Acabiliyorum sağ olun hata düzelmiştir.
discordf Decapat Katılım 1 Nisan 2023 Mesajlar 890 Çözümler 10 18 Ağustos 2023 #9 bozkurt11 dedi: Bir şey bulmadı. Windows kaynak koruması bozuk dosyaları buldu ve bunları başarıyla onardı. Dedi ama halla CMD'yi acamıyorum. Genişletmek için tıkla... Bir konu attım o powershellde oluyorsa dener misin? Artı 0 Eksi
bozkurt11 dedi: Bir şey bulmadı. Windows kaynak koruması bozuk dosyaları buldu ve bunları başarıyla onardı. Dedi ama halla CMD'yi acamıyorum. Genişletmek için tıkla... Bir konu attım o powershellde oluyorsa dener misin?
1Merby Decapat Katılım 25 Şubat 2023 Mesajlar 186 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2023 #10 bozkurt11 dedi: Windows kaynak koruması bozuk dosyaları buldu ve bunları başarıyla onardı. Dedi ama halla CMD'yi acamıyorum. Genişletmek için tıkla... Tekrar deneyin sonra yeniden başlatın Artı 0 Eksi
bozkurt11 dedi: Windows kaynak koruması bozuk dosyaları buldu ve bunları başarıyla onardı. Dedi ama halla CMD'yi acamıyorum. Genişletmek için tıkla... Tekrar deneyin sonra yeniden başlatın