"Goodbyedpi Windows tarafından bulunamıyor" hatası

Ramazan Arda

Centipat
Daha fazla  
DNS bağlanması için 2_any_country_dnsredir. CMD dosyasını calıstırdım indirdim ama acılmıyor.

Ekran görüntüsü 2024-10-10 172855.png

az önce ben de yeniden indirip sıkıştırılmış dosyanın içinden açmaya çalışınca önceki attığın görseldeki aynı hata ile karşılaştım,sıkıştırılmış olmayan dosyadan açıpta hala aynı hatayı alıyorsan maalesef o konuda bir bilgim yok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

kısa bir video kaydettim,ben de sıkıştırılmış dosya ile normal dosya arasındaki fark böyle

Az önce ben de yeniden indirip sıkıştırılmış dosyanın içinden açmaya çalışınca önceki attığın görseldeki aynı hata ile karşılaştım, sıkıştırılmış olmayan dosyadan açıpta hala aynı hatayı alıyorsan maalesef o konuda bir bilgim yok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kısa bir video kaydettim, ben de sıkıştırılmış dosya ile normal dosya arasındaki fark böyle

Sizin gibi bu görüntüyü aldım. Fakat hala açılmadı. Restart veya başka bir işlem lazım mı? Telefon mobil internetini kablo ile veriyorum bu ayrıyeten bir sıkıntı yaratır mı?

1750934381839.png

Bu görüntüyü alıyorum

Sizin gibi bu görüntüyü aldım. Fakat hala açılmadı. Restart veya başka bir işlem lazım mı? Telefon mobil internetini kablo ile veriyorum bu ayrıyeten bir sıkıntı yaratır mı?

Eki Görüntüle 2520965

Bu görüntüyü alıyorum.

Restart veya başka bir işleme gerek yok CMD'yi arka planda açık bırakman yeter.
İnternet konusunda mobil internet ile hiç denemedim attığın görsele göre GoodbyeDPI sorunsuz çalışıyor internet ile ilgili sıkıntı olabilir.(açılan CMD sekmesini kapatma arka planda kalsın)

Son düzenleyen: Moderatör:
Restart veya başka bir işleme gerek yok CMD'yi arka planda açık bırakman yeter.
İnternet konusunda mobil internet ile hiç denemedim attığın görsele göre GoodbyeDPI sorunsuz çalışıyor internet ile ilgili sıkıntı olabilir.(açılan CMD sekmesini kapatma arka planda kalsın)

Oldu hocam. Çok teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı