Demonce Hectopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 795 Makaleler 1 Çözümler 19 14 Ağustos 2021 #11 2021 dedi: Sağ tıklamayı denerim fakat zor, bir anda geliyor ve 1-2 saniye sonra gidiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam beni yanlış anladınız Görev Zamanlayıcısından garip gelene sağ tık yapın demek istemiştim. CMD'ye değil yani.
2021 dedi: Sağ tıklamayı denerim fakat zor, bir anda geliyor ve 1-2 saniye sonra gidiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam beni yanlış anladınız Görev Zamanlayıcısından garip gelene sağ tık yapın demek istemiştim. CMD'ye değil yani.
2021 Centipat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2021 #12 Enes3078 dedi: Artık CMD açılıp kapanıyor mu? Yoksa gerçekten de sorun çözüldü mü? Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın geç gördüm. Maalesef sorun çözülmedi hala açılıp kapanıyor.
Enes3078 dedi: Artık CMD açılıp kapanıyor mu? Yoksa gerçekten de sorun çözüldü mü? Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın geç gördüm. Maalesef sorun çözülmedi hala açılıp kapanıyor.