CMD dosyasının içindeki komutlar nasıl görülür?

Basit bir management arayüz dosyası yapmışlar Sürücülerle ilgili birkaç REG değiştiriyor safeboot opsiyonlarına bakıp düzenliyor. Dosyanın en sonuna gelip
Bash:
pause

yazın. Verdiği bilgilendirmeleri görürsünüz.
Technopat'ın sitesinden indirdim. Sisteme virüs bulaşmamıştır değil mi?

CMD'ni yönetici olarak aç.

Kod:
cd C:\Users\"Kuallıcı adın"\Downloads\"Yeni Klasör(2)"\"Realtek-UAD-generic"
dizinine git.

Kod:
setup
yaz.

Dizin hatası alırsani tek tek git dizine.
Hocam ben bu sürücüyü kurmaktan vazgeçtim. Aklıma takılan soru şu cevaplarsan sevinirim. Ben setup dosyasını sizin dediğiniz gibi değil de indirdiğim dosyayı klasöre çıkarıp çalıştırdım. CMD üzerinden açmadığım için sistemimde bir şeyleri değiştiremedi değil mi? Yani Windows şu an setup dosyasını çalıştırmadan önceki sistemle aynı mı?

Hocam ben bu sürücüyü kurmaktan vazgeçtim. Aklıma takılan soru şu cevaplarsan sevinirim. Ben setup dosyasını sizin dediğiniz gibi değil de indirdiğim dosyayı klasöre çıkarıp çalıştırdım. CMD üzerinden açmadığım için sistemimde bir şeyleri değiştiremedi değil mi? Yani Windows şu an setup dosyasını çalıştırmadan önceki sistemle aynı mı?
Şu az önce attığın SETUP.bat dosyasını diyorsan, hayır. Muhtemelen bir şey olmamıştır.
Yani senin dediğin eski sistemle aynı.

Şu az önce attığın SETUP.bat dosyasını diyorsan, hayır. Muhtemelen bir şey olmamıştır.
Yani senin dediğin eski sistemle aynı.
Yani setup dosyasını elle açtığım için setup dosyası çalışmadı ve kapandı. CMD üzerinden dizin girerek çalıştırırsaydım setup dosyası çalışacaktı. Doğru mu?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı