CMD ile Armoury Crate silmek

Reggae Shark 35

Hectopat
Yardım edin. Bilgisayarım hiçbir şekilde açılmıyor. Mavi ekran hatası alıyorum. Önceki açtığım konuda (telefondayım nasıl iletebileceğimi bilmiyorum) başıma gelenleri fotoğraflarla anlatmaya çalıştım. Ne güvenli modda açabiliyorum ne de sistem geri yükleme ile. CMD'den bellek bile tarattım olmadı.

Şu an Armoury Crate uygulamasını silersem olacağını düşünüyorum ve bir tek fotoğraftaki gibi CMD kullanabiliyorum, başka hiçbir şey yapamıyorum. Armoury Uninstall Tool.exe çalıştırıp silebilmek mümkün mü? Yardım edin. İçinde eşimle olan tüm hatıralarımız var. Format atamam.

Buraya kadar zor gelebildim. Silmek için lazım olan exe dosyası nerde hiç bilmiyorum.

Bu konudan başladı ve artık hiç bilgisayarımı açamıyorum. Tek müdahale edebileceğime inandığım yer ise komut istemi. Cd.. ve cd konutlarıyla ancak dosyalarda gezinebildim.

Dosya Ekleri

• CC04684E-BA2D-463E-9651-A1D08F08F075.jpeg
    CC04684E-BA2D-463E-9651-A1D08F08F075.jpeg
    138,4 KB · Görüntüleme: 39
Yardım edin. Bilgisayarım hiçbir şekilde açılmıyor. Mavi ekran hatası alıyorum. Önceki açtığım konuda (telefondayım nasıl iletebileceğimi bilmiyorum) başıma gelenleri fotoğraflarla anlatmaya çalıştım. Ne güvenli modda açabiliyorum ne de sistem geri yükleme ile. CMD'den bellek bile tarattım olmadı.

Şu an Armoury Crate uygulamasını silersem olacağını düşünüyorum ve bir tek fotoğraftaki gibi CMD kullanabiliyorum, başka hiçbir şey yapamıyorum. Armoury uninstall Tool.exe çalıştırıp silebilmek mümkün mü? Yardım edin. İçinde eşimle olan tüm hatıralarımız var. Format atamam.

Buraya kadar zor gelebildim. Silmek için lazım olan exe dosyası nerede hiç bilmiyorum.

Bu konudan başladı ve artık hiç bilgisayarımı açamıyorum. Tek müdahale edebileceğime inandığım yer ise komut istemi. CD. Ve CD konutlarıyla ancak dosyalarda gezinebildim.

Direkt klasörü silin.

Şu an Armoury Crate uygulamasını silersem olacağını düşünüyorum ve bir tek fotoğraftaki gibi CMD kullanabiliyorum, başka hiçbir şey yapamıyorum. Armoury uninstall Tool.exe çalıştırıp silebilmek mümkün mü? Yardım edin. İçinde eşimle olan tüm hatıralarımız var. Format atamam.

Buraya kadar zor gelebildim. Silmek için lazım olan exe dosyası nerede hiç bilmiyorum.

Bu konudan başladı ve artık hiç bilgisayarımı açamıyorum. Tek müdahale edebileceğime inandığım yer ise komut istemi. CD. Ve CD konutlarıyla ancak dosyalarda gezinebildim.

Format atarsanız dosyalarınız windows.old klasörüne taşınır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı