CMD ile etkinleştirilen Windows lisans anahtarı nasıl silinir?

Cruciatus

Hectopat
Daha fazla  
Daha demin CMD'den slmgr. VBS /ipk falan yazarak Windows'u etkinleştirdim. Şimdi çok pişmanım herkes zararlı falan diyor bundan kurtulmak istiyorum. Hemen flahimi alip temiz bir şekilde format atmaya başladım. Başka yapmam gereken neler var bundan kurtulmak için?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış bilgi
Daha demin CMD'den slmgr. VBS /ipk falan yazarak Windows'u etkinleştirdim. Şimdi çok pişmanım herkes zararlı falan diyor bundan kurtulmak istiyorum. Hemen flahimi alip temiz bir şekilde format atmaya başladım. Başka yapmam gereken neler var bundan kurtulmak için?

Yıllardır o şekilde kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım korkutmak için söylüyor olabilirler sonuç olarak legal değil. Bence boşa uğraşma kullan bir şey olmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayarlar ve kişileştire girince Windows etkinlestirmeniz lazim diyordu o yüzden yaptım ve düzelmişti. Şimdi format attim ve ayarlara yeniden geldiğimde etkinleştirin yaziyor. Sanırım düzeldi baska yapmam gereken bir şey lazim mi?

CMD'yle etkinleştirmeden önce biraz konulara baksaydın keşke. Temiz format atın.

İmkanınız varsa temiz kurulum yoksa bu konuya bakabilirsiniz.

Yıllardır o şekilde kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım korkutmak için söylüyor olabilirler sonuç olarak legal değil. Bence boşa uğraşma kullan bir şey olmaz.
Konu kullanmaya devam etmeli miyim değil nasıl silinir üzerine açılmış. Dolayısıyla yardım etmek yerine hala şu saçma şeyi savunuyorsun. Birazdan yanlış bilgi ve gereksiz mesajdan ceza alırsan diğer arkadaşlara selamımı söylersin.

Arkadaşlar lisans atarken windows 10 home kodunu kopyalamıstım simdi temiz usb ile format attım atarken bu sefer windows 10 pro kurdum ve alttaki gibi gözüküyor. Şimdi bu beladan kurtuldum mu başka yapmam gereken şeyler var mı ?
1691423862320.png

İmkanınız varsa temiz kurulum yoksa bu konuya bakabilirsiniz.

Konu kullanmaya devam etmeli miyim değil nasıl silinir üzerine açılmış. Dolayısıyla yardım etmek yerine hala şu saçma şeyi savunuyorsun. Birazdan yanlış bilgi ve gereksiz mesajdan ceza alırsan diğer arkadaşlara selamımı söylersin.

Temiz kurulum yaptım sorun çözülmüş müdür?

Arkadaşlar lisans atarken windows 10 home kodunu kopyalamıstım simdi temiz usb ile format attım atarken bu sefer windows 10 pro kurdum ve alttaki gibi gözüküyor. Şimdi bu beladan kurtuldum mu başka yapmam gereken şeyler var mı ? Eki Görüntüle 1893526

Temiz kurulum yaptım sorun çözülmüş müdür?
Başka bir şeye gerek yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı