USB-C'den güç nasıl alınır?

Arda Anıl

Megapat
Yer
İZMİR
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Herkese merhaba,

Elimde Type-C girişi olan bir araç kamerası var (mieco dash cam 1s). Üzerinde 12-24v 2A giriş olduğu yazıyor.

Kameranın içinde aslında bir araç içi çakmaklık adaptör de geldi. Fakat bunun yerine ben araçtaki Type-C çıkışlarını kullanmak istiyorum.

Ürünün çakmaklığından çıkan kablo 2 kablolu. Yani bir ucu çakmaklık bir ucu Type-C bu kablonun. Ben de çakmaklık tarafını kesip, başka bir USB-C kablolayla birleştirip arabaya bağlamak istiyorum. Ama araştırdığım kadarıyla Type-C'den doğrudan güç alamıyoruz. Bir direnç değeri göndermemiz gerekiyor.

Elimde bir adet de 4 kablosu olan Type-C başka bir kablo var. Bunları nasıl birleştirirsem kamerayı çalıştıracak enerjiyi araçtaki Type-C'den alabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Hocam, sağ elinizle sol kulağınızı tutarak göstermek yerine bu ürünle birlikte gelen çakmaklık adaptörünü (dönüştürücüsünü) önce araç çakmaklığına bağlayıp ona da araç kamerasını bağlayın. En doğrusu, en güvenlisi ve pratik olanı bu olur. Diğer tür uygulamalarla net sonuç alabilmek çok daha zahmetli, çok daha riskli veya net sonuç alınabilmesi açısından da daha zoru olur. Kolay gelsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı