Çözüldü CMD ile etkinleştirilmiş key nasıl silinir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

killa0

Decapat
Daha fazla  
Ben bir hata edip YouTube'daki videolardan birinden CMD komutlarını girerek Windows yazısını kaldırmayı denedim. Son komutu girdiğimde sistem bunu kabul etmedi yazı da kalkmadı ve ben sonradan bunun bir tuzak olduğunu anladım. Uzak masaüstü bağlantısı ve KMS ile ilgili bir program gördüm Denetim Masası'ndan açıp ve ikisini de sildim. Gerekli komutları da CMD'ye girip yazdığım keyi sildim. Yazdığım kodla birlikte gelen bir dosya vardı o da silindi şu an. Fakat virüs falan bulaşmış mıdır? Format gerekir mi?

Ürün anahtarı bulunamadı diyor. KMS gitmiş midir o halde? Bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra Windows'u etkinleştir yazısı gitti çünkü. Zaten haftaya format atacağım ama bazı arkadaşlar forumda format atsanız bile silinmez disklere bulaşır falan yazmış hocam.
E daha önce silinmesi için gerekli bilgilendirmeyi yapmıştım. Uygulamışsan sorun yoktur. Zaten ürün anahtarı yoktur onda.
KMS server vs. de silindiğine göre tertemiz devam...

E daha önce silinmesi için gerekli bilgilendirmeyi yapmıştım. Uygulamışsan sorun yoktur. Zaten ürün anahtarı yoktur onda.
KMS server vs. de silindiğine göre tertemiz devam...

Uyguladım hocam teşekkür ederim Windows yazısı geri geldi zaten. Sonrasında da KMS ile ilgili bir şey görmedim. Teşekkürler tekrardan.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı