CMD ile etkinleştirilmiş Windows, KMS'den mi güncelleme alıyor?

kucukbici

Femtopat
Yakın zamanda CMD ile etkinleştirdim. Alttaki etkinleştir yazısı gitsin diye, sonrasında da haliyle güncelleştirmeleri de yaptım. Şu an KMS üzerinden mi güncellemeleri aldım? Yani virüs bulaşmış olabilir mi? Kaspersky ile defalarca taradım fakat hiçbir sorun bulunmadı. Formatlamalı mıyım?

Hocam şu an size birkaç bilgi vereceğim hatalı olabilir eğer hatalı ise kusuruma bakmayın.
Korsan Windows'lara genelde güncelleme yapmanız önerilmez çünkü Update sunucuları değiştirilmiş olabilir. Ama dediğinizden anlaşılana göre orijinal siteden Windows indirip kurup sonradan korsanlaştırdıysanız burada şüphelenmeniz gerekir çünkü yine Update sunucuları değişmiş olabilir ama bunun ihtimali çok düşüktür. Eğer güven sıkıntıları çekiyor iseniz bilgisayara yeniden orijinal lisanslı Windows kurmalısınız.

KMS ile etkinleştirince sadece lisans sunucusu değişiyor diye biliyorum.
Hocam şu an size birkaç bilgi vereceğim hatalı olabilir eğer hatalı ise kusuruma bakmayın.
Korsan Windows'lara genelde güncelleme yapmanız önerilmez çünkü Update sunucuları değiştirilmiş olabilir. Ama dediğinizden anlaşılana göre orijinal siteden Windows indirip kurup sonradan korsanlaştırdıysanız burada şüphelenmeniz gerekir çünkü yine Update sunucuları değişmiş olabilir ama bunun ihtimali çok düşüktür. Eğer güven sıkıntıları çekiyor iseniz bilgisayara yeniden orijinal lisanslı Windows kurmalısınız.
Tamamdır teşekkürler. Rufus ile kurulum yapıp oem key alacağım. Size son bir soru olarak, Hepsilisans sitesi güvenilir midir?

Ben YouTube video izleyerek zamanında yapmıştım. Sonra arkadaşım PTT'nin sitesinden bir satıcıdan key aldım 15 20TL mi neydi artık otomatik etkinleştiriyor format attığımda. Şimdi de baktım Windows, Microsoft hesabına bağlı bir dijital lisans ile etkinleştirilmiş diyor. Araştırdığımda forumda silinir demişlerdi format attığında.

WindowsKey ben bu satıcıdan almışım 14 TL.
WhatsApp üzerinden iletişime geçip oradan vermişlerdi kod.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-09-13 100642.png
    Ekran görüntüsü 2023-09-13 100642.png
    57 KB · Görüntüleme: 37
  • Ekran görüntüsü 2023-09-13 101157.png
    Ekran görüntüsü 2023-09-13 101157.png
    22,4 KB · Görüntüleme: 37
Vallahi ben KMS vio all Pro kullanıyorum. Manuel modda kalsın. GitHub projesi olanı indirin. Size otomatik bir gün limiti atar. Lisans süresi doluyor mesajı aldığın zamanlar ise tekrar etkinleştirirsin. Ama ben Windows 10'u güncellemiyorum güncelleyemiyorum. Daha doğrusu kafana göre estiği gibi yap.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı