CMD ile KMS Windows etkinleştirmek güvenli mi?

eferdr

Centipat
Daha fazla  
Ben CMD ile KMS Windows etkinleştirdim. Bu KMSpico olarak mı geçiyor? Güvenli mi? Yardımcı olursanız sevinirim herkese iyi günler.

KMS nin babasının hayrına veya otururken canı sıkılıp windowsun crack sürümünü yayınladığını düşünmüyorum 100 - 150 TL ye OEM key almak daha mantıklı gibi.

KMS de bir de şöyle bir şey var 45 günde bir yeniden işleme alınıyor. Yani 45 gün sonra ben o bat dosyasını çalıştırmadan beni servera bağlayip bana yeni key veriyor. Dolayısıyla bu da internetin kesilmesine sebebiyet veriyor.

Hatta bir dönem eski bir KMSci olarak bunu gözlemlemiştim. Sürekli ünlem işareti gitmiyordu bilgisayardan. Ne zaman o bat dosyasını çalıştırdım normale döndü internet.

KMS de bir de şöyle bir şey var 45 günde bir yeniden işleme alınıyor. Yani 45 gün sonra ben o bat dosyasını çalıştırmadan beni servera bağlayip bana yeni key veriyor. Dolayısıyla bu da internetin kesilmesine sebebiyet veriyor.

Hatta bir dönem eski bir KMSci olarak bunu gözlemlemiştim. Sürekli ünlem işareti gitmiyordu bilgisayardan. Ne zaman o bat dosyasını çalıştırdım normale döndü internet.
Temiz format kurulumunda gider mi?

Garip yıllar önce bu yöntemi kullandım ve kendi kullandığım sistemde durum biraz farklıydı, yaklaşık yılda bir İnternete bağlanması lazım lisans yenilemem için. Kendim biraz araştırdım ve negatif bir durum gözlemleyemedim ya da göremedim, sadece dediğim gibi lisans yenilemek için server'a bağlanması lazım sistemin.

Garip yıllar önce bu yöntemi kullandım ve kendi kullandığım sistemde durum biraz farklıydı, yaklaşık yılda bir İnternete bağlanması lazım lisans yenilemem için. Kendim biraz araştırdım ve negatif bir durum gözlemleyemedim ya da göremedim, sadece dediğim gibi lisans yenilemek için server'a bağlanması lazım sistemin.
Ben anlık oyun oynadığım için bazen bağlanamadığından maalesef, kesinti ve kopma yaşıyordum. Dolayısıyla key aldım o sorunu o şekilde çözdüm. KMS ya da crackli hiçbir şey kullanmıyorum.

IDM yi çok crack yapardım ona da 650 TL ömür boyu lisans aldim hayatım boyunca kullanırım sürekli kullandığım bir şey. Kaspersky da paralı kullanıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı