CMD "–k ––user 0" parametresi "45k 4545user 0" olarak değişiyor

hacker_127

Kilopat
Merhaba, Türkçe İngilizce birçok aramalar yaptım ama bu problemin örneğine hiç rastlamadım.

Sorun şu: CMD penceresi ile Android cihazlarıma debloat uygulaması yapmaya çalışırken

"Pm uninstall –k ––user 0 com.hihonor.contacts" şeklinde kopyaladığım satır

"Pm uninstall 45k 4545user 0 com.hihonor.contacts" olarak değişiyor.

Kopyaladıklarımı tek tek düzenlemek zorunda kalıyorum ve 3-4 tane cihazı debloat etmem gerek çok uzun sürecek.

Denediklerim: Yeniden farklı bir windows sürümü farklı usb kablolar.

Şuan dual boot Windows 10 Ve MacOs Monterey yüklü.

Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Merhaba, Türkçe İngilizce birçok aramalar yaptım ama bu problemin örneğine hiç rastlamadım.

Sorun şu: CMD penceresi ile Android cihazlarıma debloat uygulaması yapmaya çalışırken

"Pm uninstall –k ––user 0 com.hihonor.contacts" şeklinde kopyaladığım satır

"Pm uninstall 45k 4545user 0 com.hihonor.contacts" olarak değişiyor.

Kopyaladıklarımı tek tek düzenlemek zorunda kalıyorum ve 3-4 tane cihazı debloat etmem gerek çok uzun sürecek.

Denediklerim: Yeniden farklı bir windows sürümü farklı usb kablolar.

Şuan dual boot Windows 10 Ve MacOs Monterey yüklü.

Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Sistemlerin Türkçe mi? İngilizce kullan derim.

Nasıl kopyalıyorsun?
CTRL C/V mi ise onun yerine fare ile gelip copy veya varsa text copy dene, 45 dediği şey ascii kod numarası "-" işareti için ve normal bir şey.

Sistemlerin Türkçe mi? İngilizce kullan derim.

Nasıl kopyalıyorsun?
CTRL C/V mi ise onun yerine fare ile gelip copy veya varsa text copy dene, 45 dediği şey ascii kod numarası "-" işareti için ve normal bir şey.
Dili İngilizce yapıp deneyeyim, kopyalamayı sizin de yazdığınız şekilde fare sağ tuşu ile yapıyorum. Hiç böyle birşeyle karşılaşmamıştım

Dili İngilizce yapıp deneyeyim, kopyalamayı sizin de yazdığınız şekilde fare sağ tuşu ile yapıyorum. Hiç böyle birşeyle karşılaşmamıştım
Bazı CMD ve Shell operasyonlarında UTF8/16 tanımlaması böyle bir duruma sebep olabilir, sağduyuya biraz kulak verip basit çözüm olarak benzer kodları bir Txt dökümanında tutup oradan ctrl c/v yapman gerek genç @hacker_127 .0.0.0 kolay gelsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı