CMD kendi kendine açılıp PC'yi kapatıyor

Mustafa2645

Decapat
Arkadaşlar PC sıkıntısız çalışıyordu. Bugün oyundayken bir anda ekrana CMD açıldı hiçbir şey yazmıyordu.
Ve ardından 10 saniye sonra otomatik olarak PC'yi kapattı PC yitekrar açtım. Yeniden başlattım. Hiçbir şey yapamıyorum. Windows 10 kullanıyorum.
Dakikada bir kendiliğinde açılıyor bunları kapatmadığım sürece PC'yi kapatıyorlar.

unknown.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar PC sıkıntısız çalışıyordu. Bugün oyundayken bir anda ekrana CMD açıldı hiçbir şey yazmıyordu.
Ve ardından 10 saniye sonra otomatik olarak PC'yi kapattı PC yitekrar açtım. Yeniden başlattım. Hiçbir şey yapamıyorum. Windows 10 kullanıyorum.
Dakikada bir kendiliğinde açılıyor bunları kapatmadığım sürece PC'yi kapatıyorlar.

Eki Görüntüle 402017
Format atın. Virüs bulaşmış olabilir.

Bilgisayarı güvenli modda çalıştırın. Büyük ihtimalle CMD açılmayacaktır. Yapabilirseniz, USB üzerinden Kaspersky kurun, sistemi tarayın. Virüsü bulacaktır. Eğer kurulmazsa, Güvenli modda iken, Görev yöneticisinden "Başlangıç" sekmesine girip, tüm uygulamaları devre dışı bırakın. Daha sonra Windows'u normal olarak başlatın ve Kaspersky'ı böyle kurun. Formata gerek yok.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı