CMD KMSpico lisansını kaldırmak

Sürekli format atmanın tek zararı SSD kullanıyorsanız her formatta SSD’nin ömründen 30 GB gibi bir ömür yiyorsunuz. Onun haricinde hiçbir olumsuz yanı yok...
 
Evet SSD’lerin okuma-yazma ömürleri olduğu için Windows kurulumu 23-24 GB, sürücüler, programlar falan derken yaklaşık 30 GB gibi bir alanda okuma-yazma yapıyorsunuz. Tabii ki bu da SSD’lerin okuma-yazma ömründen gidiyor. Normal şartlarda 30 GB bir alanda okuma ve yazmayı belki 1 ayda yapmazsınız.
 
Gene de o çöp ve zararlı yazılımın kalıntıları vardır. Temiz bir Windows 10 kurulum öneririm baştan. Ayrıca çok ucuza Windows 10 Pro OEM key alın.
Temiz kurulum yapmak daha sağlıklı olur.

Uydurmayın. KMSpico diye çoğumuzun ağzı alışkanlık yapmış. Başlığın aslında "CMD KMS lisansını kaldırmak" olması gerekiyordu.
Burada herhangi bir yazılım kullanılmadığı için temiz kuruluma kesinlikle gerek yoktur. Sadece komut satırında Slmgr aracı ile yapılan işlemler olduğu için sadece tekrar komut satırı yönetici olarak açılıp slmgr.vbs /upk ve slmgr.vbs /cdns komutlarının girilmesi ve orijinal anahtar alınıp sisteme girilmesi yeterli.

Ayrıca sizin gibi bu tarz her konuya format öneren tiplerden bıktım. Yahu arkadaş, basit birkaç komutla düzeltilebilecek bir işlem için neden hep format öneriyorsunuz? Format önermek bir çözüm sunmak değildir, sadece bilmişlik taslamadır. Eğer bu kadar format önermeyi seviyorsanız bir bilgisayarcı dükkanı açın da en azından format işinden para kazanırsınız. Ancak her konuya da format önerip durmayın lütfen!
 
Son düzenleme:
arkadaşlar konuyu hortlatıyorum ama arkadaşla ama bende cmd komutlarıyla etkinleştirdim arkadaşla aynı kodları yazdım temiz kurulum şart mı format atsak olmaz mı ya derslerim var
edit : @yusuf6554 kanka 1 yıl olmuş ama dediğin komutları yaptım sonra bidaha yaptım emin olmak için 2. seferlerde : /upk da hata urun anahtarı bulunamadı dedi /cdns komutunda ise 'DNS yayımlama sadece kendisindede etkinleştirilmiş olan bir KMS makinesinde ayarlanabilir' dedi kurtulmuş oldum mu bu illetten kurtulduysam gidip bir key satın alacağım
 

Yeni konular

Geri
Yukarı