Sessizzz Picopat Katılım 15 Ocak 2025 Mesajlar 211 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2025 #1 Merhaba, CMD komut sistemini yönetici olarak çalıştırıp, komutları yapıştır diyorum fakat herhangi bir şey olmuyor. Komutları nasıl CMD üzerinde kullanıp aktif hale getirebilirim?
Merhaba, CMD komut sistemini yönetici olarak çalıştırıp, komutları yapıştır diyorum fakat herhangi bir şey olmuyor. Komutları nasıl CMD üzerinde kullanıp aktif hale getirebilirim?
Bcansiz74 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Haziran 2018 Mesajlar 1.550 Çözümler 121 6 Mart 2025 #2 Girdiğiniz komutlar nedir? Artı 0 Eksi
KS KS Sessizzz Picopat Katılım 15 Ocak 2025 Mesajlar 211 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2025 #3 Bcansiz74 dedi: Girdiğiniz komutlar nedir? Genişletmek için tıkla... PowerCfg /SETACVALUEINDEX SCHEME_CURRENT SUB_PROCESSOR IDLEDISABLE 000 PowerCfg /SETACTIVE SCHEME_CURRENT Artı 0 Eksi
Bcansiz74 dedi: Girdiğiniz komutlar nedir? Genişletmek için tıkla... PowerCfg /SETACVALUEINDEX SCHEME_CURRENT SUB_PROCESSOR IDLEDISABLE 000 PowerCfg /SETACTIVE SCHEME_CURRENT
Bcansiz74 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Haziran 2018 Mesajlar 1.550 Çözümler 121 6 Mart 2025 #4 Sessizzz dedi: PowerCfg /SETACVALUEINDEX SCHEME_CURRENT SUB_PROCESSOR IDLEDISABLE 000 PowerCfg /SETACTIVE SCHEME_CURRENT Genişletmek için tıkla... Aldığınız hata nedir? Artı 0 Eksi
Sessizzz dedi: PowerCfg /SETACVALUEINDEX SCHEME_CURRENT SUB_PROCESSOR IDLEDISABLE 000 PowerCfg /SETACTIVE SCHEME_CURRENT Genişletmek için tıkla... Aldığınız hata nedir?
KS KS Sessizzz Picopat Katılım 15 Ocak 2025 Mesajlar 211 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2025 #5 Bcansiz74 dedi: Aldığınız hata nedir? Genişletmek için tıkla... Herhangi bir hata vermiyor, yönetici olarak çalıştırıyorum, kodu kopyalayıp enter diyorum fakat herhangi birşey olmuyor. Hata da vermiyor. Artı 0 Eksi
Bcansiz74 dedi: Aldığınız hata nedir? Genişletmek için tıkla... Herhangi bir hata vermiyor, yönetici olarak çalıştırıyorum, kodu kopyalayıp enter diyorum fakat herhangi birşey olmuyor. Hata da vermiyor.
Bcansiz74 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Haziran 2018 Mesajlar 1.550 Çözümler 121 6 Mart 2025 #6 Sessizzz dedi: Herhangi bir hata vermiyor, yönetici olarak çalıştırıyorum, kodu kopyalayıp enter diyorum fakat herhangi birşey olmuyor. Hata da vermiyor. Genişletmek için tıkla... Bu iki komut zaten herhangi bir tamam mesajı vermiyor, hata almadıysanız komutlar uygulanmıştır. Artı 0 Eksi
Sessizzz dedi: Herhangi bir hata vermiyor, yönetici olarak çalıştırıyorum, kodu kopyalayıp enter diyorum fakat herhangi birşey olmuyor. Hata da vermiyor. Genişletmek için tıkla... Bu iki komut zaten herhangi bir tamam mesajı vermiyor, hata almadıysanız komutlar uygulanmıştır.