CMD komutları çalışmıyor

melihmertkrks

Femtopat
Daha fazla  
Meslek
Özel Banka
RAM
128 GB
SSD veya HDD modeli
4TB SSD
Ekran kartı
NVİDİA 4090
Anakart
MSI
İşlemci
İ9 13th 13980hx
Arkadaşlar merhaba, son 1 haftadır Windows Home sistemimde daha önceden çokça defa kullandığım CMD komutları çalışmaz oldu aralarında sadece sfc/scannow çalışırken diğer.
DISM /online /cleanup-ımage /scanhealth
DISM /online /cleanup-ımage /restorehealth
DISM /online /cleanup-ımage /checkhealth
Komutlarını yazdığımda ilerleme gerçekleşmiyor, normalde bir bar çıkar ve yüzde şeklinde rakamla ilerlerdi şimdi komutları yazdığımda öylece kalıyor ve maksimum 1 saat bile bekledim ama yine de değişen bir şey olmadı, birkaç gündür Windows 11 güncellemesi yapıyorum ama bir yükleniyor bir yüklenmiyor. Şu Windows'un sorunlu birkaç güncellemesinden bende muzdaribim, güncellesem bile güncelleme var diyor. İndirmiyor, indirse yüklenmiyor vs. neyse. Acaba bu mu sebep verdi bu komutların çalışmamasına?

Son düzenleyen: Moderatör:
PowerShell e yazmış olabilir misiniz? Windows 11 de CMD, PS oldu.
PowerShell e yazıyorum evet ?

Screenshot atma sansin var mi yazdiktan sonrasi icin. Kullandiginiz kullanici yonetci duzeyinde mi? Admin olarak calistirdigin halde mi boyle?
Yönetici olarak çalıştır şeklinde cmd den yazıyorum evet şuan evde olmadığımdan ss atamam ama admin olarak çalıştırıyorum

CMD'yi yönetici olarak açarak mı yapıyordunuz?
Evet admin olarak

Bu kısım imaj ve Disk sağlığı ile ilgili kısım olduğundan Disk problemleri için Disk sağlığı tarama programı kullanıp deneyebilirsiniz.
Herhangi bir program indirmem gerekli mi yoksa windowsun kendi disk sağlığı tarama şeklinde bir uygulaması mevcut mu ?

PowerShell e yazıyorum evet ?

Yönetici olarak çalıştır şeklinde cmd den yazıyorum evet şuan evde olmadığımdan ss atamam ama admin olarak çalıştırıyorum

Evet admin olarak

Herhangi bir program indirmem gerekli mi yoksa windowsun kendi disk sağlığı tarama şeklinde bir uygulaması mevcut mu ?
Çok kullanmadığımdan Program hatırlamıyorum ama Forumda Disk sağlığı kontrol ya da tarama programı diye arat bence.Windows'a bu konuda pek güvenmiyorum.

Şu komut için şu yorumlar yapılmış en alttaki yorumda yazanlar doğru ise yapmış olabilir.

Şu komut için şu yorumlar yapılmış en alttaki yorumda yazanlar doğru ise yapmış olabilir.
Hocam anlamadım ama yani? Yarıda kesmedim bu komutu ve sonuçlandırdım yani bitti sorunsuz ve bahsettiğim kodların çalışmaması bu komutu uyguladığım için mi yakın zamanda ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı