CMD komutları çalışmıyor

Hocam anlamadım ama yani? Yarıda kesmedim bu komutu ve sonuçlandırdım yani bitti sorunsuz ve bahsettiğim kodların çalışmaması bu komutu uyguladığım için mi yakın zamanda ?
Olay şöyle işliyor: Sen bir şey silerken diskin arka taraflarında kalıyor bu komut diski sizin dosyalarınızı ellemeden(silmediğiniz), diskin hepsini rastgele anlamsız veriler ile dolduruyor. Bu sayede diskin boş gibi gözüken yerleri anlamsız şeyler ile dolup veriler kurtarilamıyor.Yazan kısım için demiştim.Disk sağlığını bozmuş olabilir.

Olay şöyle işliyor: Sen bir şey silerken diskin arka taraflarında kalıyor bu komut diski sizin dosyalarınızı ellemeden(silmediğiniz), diskin hepsini rastgele anlamsız veriler ile dolduruyor. Bu sayede diskin boş gibi gözüken yerleri anlamsız şeyler ile dolup veriler kurtarilamıyor.Yazan kısım için demiştim.Disk sağlığını bozmuş olabilir.
Tamam da bu cipher wc komutunun yarıda kesilmesi haricinde diskin sağlığını bozma gibi bir olumsuzluğa sebebi olmaz ki ? Benim de yarıda kesilmedi ayrıca ki diskin sağlığı bozulmuş olsa bunun bozulup bozulmadığını nereden öğrenebilirim peki ? Bu dism ScanHealth RestoreHealth kodlarının çalışmamasıyla mı alakalıdır?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı