CMD komutları format sonrası silinir mi?

PC'ye format atınca yazdığım bütün CMD komutları silinir mi?

Vay seni gidi vay :D tek sen akıllısın hocam ha

Neyse konuya döneyim, silinir evet ancak hard disk onu tutar ve kriminal şube senin PC'yi alıp incelerse silinmişlerine dahi her türlü görür.

Artı -1 Eksi
Yok hocam GPU kullanımını arttırmak için bir video izledim videoda verilen komutu girdim eleman bulunamadı dedi ancak PC yeniden başlatıp oyuna girdiğimde işlemci kullanımı yüzde yüz oldu format atmak istemiyorum ama düzeltemezsem atacağım ondan sordum yazdığım komut silinir ve bir işlevi kalmaz değil mi?

Vay seni gidi vay :D tek sen akıllısın hocam ha

Neyse konuya döneyim, silinir evet ancak hard disk onu tutar ve kriminal şube senin PC'yi alıp incelerse silinmişlerine dahi her türlü görür.

Bu işlerden anlıyorsanız size video linkini atsam yardımcı olur musunuz?

Yok hocam GPU kullanımını arttırmak için bir video izledim videoda verilen komutu girdim eleman bulunamadı dedi ancak PC yeniden başlatıp oyuna girdiğimde işlemci kullanımı yüzde yüz oldu format atmak istemiyorum ama düzeltemezsem atacağım ondan sordum yazdığım komut silinir ve bir işlevi kalmaz değil mi?

Bu işlerden anlıyorsanız size video linkini atsam yardımcı olur musunuz?

Hukuki olarak düşündüm hocam, bu işlerden az anlarım aslında silinir evet ancak tüm her şeyin kayıtta kalır o yüzden.

Format atarsanız yazdığınız komutlar, regedit ayarları ve sistem yapılandırması silinir. Güç seçenekleri üzerinde değişiklik yaptıysanız, yüksek performansta kullanıyor olabilirsiniz. Bu yüzden işlemcinin tamamı kullanılıyor olabilir.

Format atmadan önce güç ayarlarını kontrol edebilir ve komutları girdiğiniz tarihten öncesine sistemi geri yükleyebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı