CMD "netstat -an" Komutu 135 Ve 445 Portları

Arkadaşlar merhaba, CMD açıp "netstat -an" yazdığım zaman bunlar çıkıyor bilgisayarımda 135 ve 445 portlarını kapattım endişelenmem gereken ve/veya önlem almam gereken ekstra bir şey var mı?
Yardımlarınız için teşekkürler.
Modemim TP-Link TD-W9970 bilgisayarımdada Kaspersky Total Security kullanmaktayım.

Dosya Ekleri

• res1.png
    res1.png
    14,1 KB · Görüntüleme: 138
  • res2.png
    res2.png
    23,6 KB · Görüntüleme: 119
  • res3.png
    res3.png
    13,3 KB · Görüntüleme: 117
Son düzenleyen: Moderatör:
Antivirüs olarak dediğim gibi Kaspersky Total Security kurulu ancak yine de önlem alınması gereken başka bir şey var mı diye sormak istedim.
Ağ bağlantılarından NetBIOSu ve Regeditten 135 ve 445 portlarını anlatıldığı gibi kapattım ancak CMD'ye "netstat -an" yazdığımda bu kadar şey çıkması beni biraz ürkütmedi değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
CMD komutuyla kontrol edilmez o. Kullanan yazılım port kullanımına göre bilinmezlik varsa araştırılır gerek varsa engellenir. O şekilde işlemez sistem. Zaten yapmak istediğini AV yazılımın yapıyor senin bir şey yapmana gerek yok.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı