CMD üzerinden etkinleştirme kodu KMSpico mu?

Akkuşlu

Centipat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Arkadaşlar DA forumda Windows etkinleştirme ile alakalı bir konuyu gördüm ve buradan bir arkadaş KMSpico olduğunu söyledi, bu doğru mudur?

KMmSpico kullanma en iyisi Hwidgen kullan fakat bunların hepsi yasal olmadığı için sadece öneri olarak yazıyorum.

KMSpico ile indirdiğiniz siteye göre değişir ama bilgisayarınıza virüs girme ihtimaliyle birlikte çalışmama ihtimali de var. O yüzden CMD ile etkinleştirmek çok daha mantıklı.

Herhangi bir şey indirmeden sadece oradaki kodları yazdım, yine de sistemime virüs vb. girebilir mi bu yöntem yüzünden?

Virüs değil ama güvenlik açığı olabilir. Güvenlik duvarın engelleyecektir. Yine de her bulduğun kodu çalıştırma.

KMS korsan değildir ama korsan kullanım için manipüle ediliyor. KMSpico bunu lokalde yapıyor, sistemi kandırıyor. Önermiyorum asla. Sorduğunuz komutlar KMSPico değil ama bu güvenli oldukları anlamına gelmiyor.

Bu kodlar da herhangi bir şey yüklemediğiniz için temiz gözükse de KMS sunucusu olarak 3. parti bir yeri atıyorsunuz ve aranızda çift yönlü iletişim var, yine tehlikeli yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…