CMD üzerinden etkinleştirme kodu KMSpico mu?

Aleykümselam hocam bilgisayarı bulut ayarıyla sıfırlama yaptım ama sorun düzelmedi, o iki kodu yazdım ama bilgisayarı kapatıp açtıktan sonra tekrar etkinleştiriliyor. Başka bir yolu yok mu acaba?
Temiz kurulum kesin çözüm dostum. Peki lisans size süre veriyor mu? Belki de cihazın kendi lisansı vardır kayıtlı. O bakımdan dedim. CMD'ye slmgr /xpr komutunu yazarak bakabilirsiniz.

Peki hocam temiz kurulum yapmayıp lisansı bitmesini beklesem bir sorun olur mu?
Kurulum yaptıktan sonra lisansın yoksa 30 günde bir slmgr -rearmyapabilirsin. Deneme sürümünü uzatırsın. En kesin yol bu.

Peki hocam temiz kurulum yapmayıp lisansı bitmesini beklesem bir sorun olur mu?
Lisansın bitmesine yakın süreler içerisinde korsan lisansın yakın zamanda sona ereceği hakkında ekrana yazı gelecektir. KMSpico'nun sunucularının arka planını bilemiyoruz. Bu yüzden daha detayını kestiremiyorum. O yazı da rahatsız ediyor bir süre sonra. Ben olsam kesinlikle temiz kurulum atardım.

Kurulum yaptıktan sonra lisansın yoksa 30 günde bir slmgr -rearmyapabilirsin. Deneme sürümünü uzatırsın. En kesin yol bu.
Aynen hocam. Office için de varmış o yöntem. Aman ha bir anda aynı kodu 3-4 kere yazmayın. :D
Tamam hocam peki bu lisans bir süre veriyor ya o süre bittikten sonra Windows eski haline mi döner, deneme sürümüne yani?
CMD'ye girip slmgr /xpr yazarsan o lisans bittiğinde, "Windows bildirim modunda." gibi bir yazı çıkacak ve etkin olmadığını gösterecek.

Aynen hocam. Office için de varmış o yöntem. Aman ha bir anda aynı kodu 3-4 kere yazmayın. :D

CMD'ye girip slmgr /xpr yazarsan o lisans bittiğinde, "Windows bildirim modunda." gibi bir yazı çıkacak ve etkin olmadığını gösterecek.
Hocam aslında elimde USB bellek olmadığı için lisansın bitmesini bekleyip sonra sizin verdiğiniz kodu yazıp Akil hocamın dediğini yapmayı düşünüyorum, bir sakıncası olur mu?

Hocam aslında elimde USB bellek olmadığı için lisansın bitmesini bekleyip sonra sizin verdiğiniz kodu yazıp Akil hocamın dediğini yapmayı düşünüyorum, bir sakıncası olur mu?
Kısıtlamanın sona erdiği gün DVD alıp ona da yazabilirsin dostum. İlla USB bellek şart değil. Öyle de yapabilirsin. Ama arındırmak amaçlı temiz kurulumu öneriyorum. :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı