Çözüldü CMD ve conhost.exe açılıp kapanması ne anlama geliyor?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Cefes

Decapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Amd Ryzen 5 3600
Msi B550M Pro Vdh Wifi
Saphire RX580 8 Gb 256 Bit
CORSAIR CORSAIR VENGEANCE RGB RS 32GB (2X16GB) DDR4 3600MHz CL18 Ram
Asus vg278qr
Gamepower Ursa
Logitech G915TKL
Gamepower Medusa
Titan 5 BTMI 2+1
Meslek
Öğrenci
RAM
CORSAIR Vengeance RS 32GB (2x16GB) RGB DDR4 3600MHz CL18
SSD veya HDD modeli
Samsung 870 evo 1 TB (İşletim sistemi kurulu)
Ekran kartı
Saphire RX580 8 Gb 256 Bit
Anakart
MSİ B550M pro vdh wifi
İşlemci
Ryzen 5 3600
Merhaba, az önce MSI Center Bu hatayı verdiği için silip tekrar kuracaktım fakat uninstall aracı çalışırken sürekli CMD açılıp kapandı ve conhost.exe açılıp kapandı. Bunlar nedendir aksi bir durum var mıdır?

1750016884601.png

Çözüm
Hayır yoktur, MSI Center uygulaması CMD'den kod çalıştırıyor kaldırma işlemleri için falan. Sıkıntı yok.
Merhaba, az önce MSI Center Bu hatayı verdiği için silip tekrar kuracaktım fakat uninstall aracı çalışırken sürekli CMD açılıp kapandı ve conhost.exe açılıp kapandı. Bunlar nedendir aksi bir durum var mıdır?

Eki Görüntüle 2513479
MSI Center nerdeyse bütün işini CMD'den yapıyor. Bilgisayar açılışında hizmetlerin açılması için, uygulamayı açarken hizmetleri açmak; onarmak ve varsayılana çevirmek için, uygulama içi ayar değiştirirken ve bir şeyler silip yüklerken CMD'yi kullanıyor.

MSI Center nerdeyse bütün işini CMD'den yapıyor. Bilgisayar açılışında hizmetlerin açılması için, uygulamayı açarken hizmetleri açmak; onarmak ve varsayılana çevirmek için, uygulama içi ayar değiştirirken ve bir şeyler silip yüklerken CMD'yi kullanıyor.
Tamamdır çok sağolun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı