A aticiler07 Femtopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2021 #1 CMD'den seri numaramı öğrenmek istediğimde "wmic baseboard GET serialnumber" bu kodu yazdığımda "default string" yazıyor. Bunu nasıl normal haline döndürebilirim? Anakart seri numaramı öğrenmek istemiyorum. Bu sorunu düzeltmek istiyorum. up Son düzenleme: 22 Mart 2021
CMD'den seri numaramı öğrenmek istediğimde "wmic baseboard GET serialnumber" bu kodu yazdığımda "default string" yazıyor. Bunu nasıl normal haline döndürebilirim? Anakart seri numaramı öğrenmek istemiyorum. Bu sorunu düzeltmek istiyorum. up
poyraz_42 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Şubat 2015 Mesajlar 2.248 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilişim Uzmanı, Network Admin 22 Mart 2021 #2 CPU-Z programını denediniz mi? Orada "mainboard" sekmesi var. Artı 0 Eksi
KS KS A aticiler07 Femtopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2021 #3 poyraz_42 dedi: CPU-Z programını denediniz mi? Orada "mainboard" sekmesi var. Genişletmek için tıkla... Denedim orda da gözükmüyor Artı 0 Eksi
poyraz_42 dedi: CPU-Z programını denediniz mi? Orada "mainboard" sekmesi var. Genişletmek için tıkla... Denedim orda da gözükmüyor