CMD'den etkinleştirilen Windows virüslü müdür?

Kökten format atın başka türlü olmaz. Bazı türleri anakarta yapışıyor lisansı.
Ayrıca bir şey daha diyeceğim. CMD'den Windows falan etkinleştirilemez ki? Öyle bir şey icat edilmedi daha. KMSpico gibi şeyler indirmediğin sürece öyle bir şey yok. Arkadaşınız sizi yiyor olabilir. Arada Windows'u Etkinleştir yazısı gidiyor, sürekli kalmıyor. O yüzden inanmış olabilirsiniz.
CMD üzerinden serverine bağlanılabiliyor hocam ama bunu çoğu kişi yapmaz.

KMSpico'nun orijinalini bulmayı bırak kimse bulamaz. Ondan şuan tamamen zararlı olduğunu hesaba takmak gerek. CMD'den yapıldığını duydum dediğim gibi bilemiyorum ancak zararlı olduğunu düşünüyorum onu yapacağıma garanti olsun diye etkinleştirmeden kullanırım ben.
Zaten öyle olması lazım. Riske girmeye gerek yok. Ayrıca sağ altta ufacık bir "Windows'u Etkinleştir" yazısı çıkıyor. Yine güvenlik güncellemelerini veya başka tarzda güncellemeleri almaya devam ediyorsun. Sırf o küçük yazı için korsan yazılım indirip sistemi riske atmaya gerek yok.

Kökten format atın başka türlü olmaz. Bazı türleri anakarta yapışıyor lisansı.

CMD üzerinden serverine bağlanılabiliyor hocam ama bunu çoğu kişi yapmaz.
Arkadaşın bir tuvalete gidip gelmesiyle iki dakikada bunu yapabileceğini sanmıyorum şahsen. Tabii arkadaş çiğköfte yemediyse :D

Zaten öyle olması lazım. Riske girmeye gerek yok. Ayrıca sağ altta ufacık bir "Windows'u Etkinleştir" yazısı çıkıyor. Yine güvenlik güncellemelerini veya başka tarzda güncellemeleri almaya devam ediyorsun. Sırf o küçük yazı için korsan yazılım indirip sistemi riske atmaya gerek yok.

Arkadaşın bir tuvalete gidip gelmesiyle iki dakikada bunu yapabileceğini sanmıyorum şahsen. Tabii arkadaş çiğköfte yemediyse :D
Format attım zaten kurtuldum virüsten :D

Ayrıca bir şey daha diyeceğim. CMD'den Windows falan etkinleştirilemez ki? Öyle bir şey icat edilmedi daha. KMSpico gibi şeyler indirmediğin sürece öyle bir şey yok. Arkadaşınız sizi yiyor olabilir. Arada Windows'u Etkinleştir yazısı gidiyor, sürekli kalmıyor. O yüzden inanmış olabilirsiniz.

CMD'den de etkinleştiriliyor.

Arkadaşla beraber oturuyorduk bilgisayar başında, ondan sonra ben tuvalete gittim arkadaş bilgisayar oynarken. Fakat Windows'u etkinleştir yazısından sıkılmış ve gidip CMD ile Windows'u etkinleştirmiş. Ben de bir şey demedim ona şimdi gitti ben de buraya yazayım dedim. Bu bir sıkıntı açar mı?

Bende yapıyordum bir uygulama yüklemeden yaptıysa sorun yok birkaç komut giriyorsun ve yazı gidiyor ama Premium özellikleri kullanamıyorsun ben eskiden yapmıştım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı