CMD'den izlenmek mümkün mü?

kazanan gojo

Centipat
Daha fazla  
Kuzenim bilgisayar mühendisi, PC'ye oturdu terminal diye bir şey indirdi help echo gibi birkaç komut yazdı 2-3 dk sürdü sonra kapattı dedi ki seni izleyeceğim falan şaka yaptı. Sonra söyledim ne kodladın diye bir şey yazmadım öyle boş dedi ama içime kuşku düştü, takıntılıyım biraz. Sizce kötü bir şey yazmış mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kuzenim bilgisayar mühendisi, PC'ye oturdu terminal diye bir şey indirdi help echo gibi birkaç komut yazdı 2-3 dk sürdü sonra kapattı dedi ki seni izleyeceğim falan şaka yaptı. Sonra söyledim ne kodladın diye bir şey yazmadım öyle boş dedi ama içime kuşku düştü, takıntılıyım biraz. Sizce kötü bir şey yazmış mıdır?

CMD'den izlenemezsiniz ama uzaktan masaüstü bağlantısı kurarsa erişebilir PC'nize.

Dostum olaya CMD olarak bakma, program olarak bak. Bir program process olarak terminal ya da CMD üzerinden çalışabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı