CMD'den Windows 11 etkinleştirme

Masterkeles

Centipat
Daha fazla  
İyi günler. Bilmeden YouTube'daki bir video üzerinden CMD'den Windows 11 etkinleştirdim. Arkadaşlarım bayağı abarttı virüs kapar vesaire diye. Durum bu kadar vahim mi? PC formatlamaya değer mi bunun için bilmediğimden soruyorum teşekkürler.

İyi günler. Bilmeden YouTube'daki bir video üzerinden CMD'den Windows 11 etkinleştirdim. Arkadaşlarım bayağı abarttı virüs kapar vesaire diye. Durum bu kadar vahim mi? PC formatlamaya değer mi bunun için bilmediğimden soruyorum teşekkürler.

Arkadaşların 1 şey bildiği yok CMD'den yazdığın 2-3 kodla nasıl virüs bulaşsin😂

Ben yıllardır yapıyorum sorun yok

Ben yıllardır yapıyorum sorun yok
İlgili kişilerin mesajları silinmiş ama belirtmek isterim. Size bir CMD kodu veririm bütün sisteminizi, donanımınızı çökertir. Bence siz de "1 şey bilmeden" konuşmayın derim.

Hangi video hocam bana linkini atabilir misin?
Bahsedilen şey KMS ise ekteki uygulamayı .exe'ye çevirin ve yönetici olarak açın:
(İnternetinizin tam erişimde olduğuna ve VPN, DNS vb. araçları kullanmadığınıza emin olun)
1752269996651.png

Kodunuzu girin ve Enter'e basın. Ekrana, etkinleştirildiğine dair bildirimler gelecektir.

NOT: Bu yazılım %100 bana aittir ve içinde virüs bulunmamaktadır.

Dosya Ekleri

• WindocWindowsActivite.txt
    207,5 KB · Görüntüleme: 53

XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX
Her zaman altın kuraldır.

İlgili kişilerin mesajları silinmiş ama belirtmek isterim. Size bir CMD kodu veririm bütün sisteminizi, donanımınızı çökertir. Bence siz de "1 şey bilmeden" konuşmayın derim.

Bahsedilen şey KMS ise ekteki uygulamayı .exe'ye çevirin ve yönetici olarak açın:
(İnternetinizin tam erişimde olduğuna ve VPN, DNS vb. araçları kullanmadığınıza emin olun)
Eki Görüntüle 2532881
Kodunuzu girin ve Enter'e basın. Ekrana, etkinleştirildiğine dair bildirimler gelecektir.

not: Bu yazılım %100 bana aittir ve içinde virüs bulunmamaktadır.

Hocam kodun ne olduğunu biliyorum bilmişlik taslamayin.

Hocam kodun ne olduğunu biliyorum bilmişlik taslamayin.
Dostum dediğimi anlamadın sanırım. Genelleme yapıyorsun.
Ben de diyorum ki. O kodları ben de biliyorum(KMS) 2017'den beri KMS'den ses seda yok zaten. Ben de bilgisayarlarımda ve kurduğum bilgisayarlarda kullanıyorum. Hatta onon için üstte attığım uygulamayı yaptım.

Demek istediğini anlıyorum ama sen anlatmak istediğini yanlış anlatıp savunmaya devam ediyorsun. KS, CMD'ye yönetici izni verecek. Yanlış yazdığı "2-3" satır kod sistemini çökertebilir. Yasak olmasaydı size örnek atardım denerdiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı