CMD'nin Açılıp kapanması sorun yaratır mı?

efew0

Hectopat
Makaleler
3
Yer
Kocaeli
Gençler konu sadece merakımdan açıldı soruma cevap verirseniz kafam da rahatlar öncelikle format falan at demeyin. Konu şu benim laptopumda bazen yani pek fazla değil açtığımda veya yeniden başlattığımda bir CMD ekranı geliyor ve kapanıyor bu CMD ekranı bazen kullandığım uygulamayı alta alıyor bazen almıyor bu bir sorun teşkil eder mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10'da bende de oluyordu, sorun yok bence.

Büyük ihtimal bir program veya hizmet üzerinden anlık işlem yapıyor. Sorun olacağını zannetmem.
Tamamdır ozaman .
Asus Armory Create yüklüyse ondan da olabilir. Bende de oluyor ancak kaynağını bilmiyoruz seninkinin.
Yok reis HP Laptop

Windows 10'da bende de oluyordu, sorun yok bence.
Windows 11 ama birşey değişmez birşey yoktur büyük ihtimal inşallah

Virüs olduğunu düşünmüyorum ama virüsten şüpheleniyorsanız MalwareBytes ve Kaspersky ile tam tarama yapın derim. Sonuç temizse endişeye gerek yok.

Gençler konu sadece merakımdan açıldı soruma cevap verirseniz kafam da rahatlar öncelikle format falan at demeyin. Konu şu benim laptopumda bazen yani pek fazla değil açtığımda veya yeniden başlattığımda bir CMD ekranı geliyor ve kapanıyor bu CMD ekranı bazen kullandığım uygulamayı alta alıyor bazen almıyor bu bir sorun teşkil eder mi?
Bence bir şey olmaz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı