Merhaba. Windows 8 kullanıcısıyım. Bilgisayarım açıldıÄında veya açılıyor, internette dolaÅıyorum belirli aralıklarla cmd.exe Uygulama düzgün olarak baÅlatılamadı (0xc0000142) hatasını alıyorum ve sadece tamam butonu var. NOT: Bazı uygulamalarıâ¦
Merhaba. Windows 8 kullanıcısıyım. Bilgisayarım açıldıÄında veya açılıyor, internette dolaÅıyorum belirli aralıklarla cmd.exe Uygulama düzgün olarak baÅlatılamadı (0xc0000142) hatasını alıyorum ve sadece tamam butonu var. NOT: Bazı uygulamalarıâ¦
Download Wise Care 365, Registry Cleaner, Disk Cleaner, Program Uninstaller, Data Recovery, Folder Hider, Memory Optimizer, Auto Shutdown, and other WiseCleaner tools to improve your Windows computer performance, and make your slow computer faster.
www.wisecleaner.com
Registery Cleaner olan size yeter hocam.
Ardından bununla derin temizlik ve sorun giderme yapın:
Wise Care 365 is an all-in-one system tune up tool. Speed up slow computer (laptop and desktop). Clean registry and junk files from your PC. Protect your privacy and make your PC more secure.