CMF Buds 2 alınır mı?

• Konuyu başlatan ghostrw
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 148

ghostrw

Hectopat
Fiyatı artmış hâliyle 2150 civarına bulunabiliyor. Bu fiyata bu bütçede alınır mı? Başka öneriniz var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Fiyatı artmış hâliyle 2150 civarına bulunabiliyor. Bu fiyata bu bütçede alınır mı? Başka öneriniz var mıdır?
Hocam geçenleri 1500 civarı idi. Cmf buds 2 plus 2200lere düşüyor arada onu bekleyin. 2100 liraya değer mi sanmam.

Hangi sitelerde düşüyor hocam biliyor musunuz bende düşünüyorum da.
Hepsiburada da düşüyor çoğunlukla.

Şu anki fiyatta almamışım iyi ki o zaman kupon ile beraber 450 TL'ye R50i almadım geçen alayım dedim 2K bandına fırlamış şok oldum.
Bende şaşırdım. R50i devlet sokakta dağıtıyormuş gibi talep gördüğü için fiyatını uçurdular. 2k ya kesinlikle alınmaz. Cmf 2 plus fiyatına göre süper bir kulaklık

Buds 2 Plus bekleyeyim o zaman bende.
En iyisi hocam. Şimdiden hayırlı olsun. Ümidinizi kesmeyin. Bundan 1 yıl önce doğum günü hediyesi olarak kulaklık bakıyordum, 450 liraya xiaomi buds 3(redmi olmayan) kulaklığı almıştım, hala duruyor. Şuan 1100 lira civarı olması lazım. Internette hemen herşey indirime girebilir, gözünüzü dört açın:)

CMF Buds 2 1560'a düşmüş bu fiyata alınır gibi. Yine de buds2 plus beklemeli miyim

Buds 2 aldım.
Hayırlı olsun. 1500 iyiymiş 2 plus a gerek kalmadı. Güle güle kullanın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı